Arkadaşlar merhaba benim ultrason da bebeğim gözükmüyor vajinal bakıldığında sadece kese ve yolk sac gözüktü bebek gözükmedi kanamam yok agrım yok sadece saglıklı hamilelik yasıyordum bu zamana kadar. Kese sata göre geriden geliyor iki hafta. 6+5ti en son gittiğimde gözükmedi doktor bekleyelim dedi kürtaj için daha var zamanı dedibenim gibi aynı durumu yasayan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Canım yolk sac varsa bebek de vardır. Çokk minik olduğu için görünmüyor olabilir. Beklemek zor ama haftaya kadar bekle. İnşallah görürsün bebeğini. Ve kısa zamanda kavuşursun.
Canım yolk sac varsa bebek de vardır. Çokk minik olduğu için görünmüyor olabilir. Beklemek zor ama haftaya kadar bekle. İnşallah görürsün bebeğini. Ve kısa zamanda kavuşursun.
Evet beklemek zor bir hafta oldu bekliyorum daha ne kadar beklemem gerektiğini bilmiyorum bugün gdcm doktora inşallah bebeğim küçük müştür şimdi büyümüştür o yüzden gözükmemiştir
Aynı problemi suan bende yasıyorum. İlk hafta kimyasal gebelik riskini atlattım. Sonra tam 2 hafta dış gebelik riski ile savaştım. 3 haftadır gün aşırı doktora gidip 3-4 tüp kan veriyorum. Bu hafta kese göründü ama içi görünmüyor. Şimdide boş gebelik riski var diyorlar. Baya yoruldum. 5 hafta 5 günlüğüm. Daha erken belkide biliyorum ama üstüste bir ton olay yasadım. Umaı 6-8 haftalarda mutlu haber cıkar hepimiz için.
Aynı problemi suan bende yasıyorum. İlk hafta kimyasal gebelik riskini atlattım. Sonra tam 2 hafta dış gebelik riski ile savaştım. 3 haftadır gün aşırı doktora gidip 3-4 tüp kan veriyorum. Bu hafta kese göründü ama içi görünmüyor. Şimdide boş gebelik riski var diyorlar. Baya yoruldum. 5 hafta 5 günlüğüm. Daha erken belkide biliyorum ama üstüste bir ton olay yasadım. Umaı 6-8 haftalarda mutlu haber cıkar hepimiz için.
Cnm benim çok şükür gözüktü. O olaydan sonra özele gittik. Bu sekilde olmaz dedi doktor alttan bakalım dedi. İyikide bakmış kalp atısını duyduk. Simdi 11 haftalık olduk. Sana cok geçmiş olsun tatlım ama sakın üzülme. Allah sana en kısa zamanda en hayırlı evldı bahşedicek eminim ben. Hepimiz mutlu mesut sağlıklı cocuklara kavusucaz.