Ultrason da bebek kesesini nezaman gördünüz

Nemyearas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
63
29
3
33
Arkadaşlar dün muayeneye gittim doktor kese yok dedi kan istedi sonuç 3375 cıktı ama budegere göre kese gözükmesi gerekmezmi doktoruma attım yarın tekrar çağırdı dış gebelik olabilir dedi bu şekilde olup sonradan keseyi gören varmı çok korkuyorum dış gebelik çıkacak diye

Vajinal ultrason ile de baktı mı

Vajinal usg da 3740 ile gorduk keseyi. Ama cok kucuktu yolk kesesi bile olusmamisti daha. Endiselenme bence bi sonraki gidisinde kesin gorursun

Kaçıncı haftanız? Ben doktora gittiğimde 5+6ydim. Gitmeden 2 gün önce test yaptirdigimda beta hcg 2000 kusurlerdeydi , 2 gunde 2 ye katladigini varsayarsak 4000 olmasi lazim gittimde fakat karından kese görünmedi vajinal ile baktı.Kacinci haftada gittiniz acaba

Ya inşallah canım doktorlar söyle gıcık konuşunca insan kendini kötü hissediyor cevabın için teşekkür ederim
Doktorunuz haklı. Gıcık konuşma olarak neden algıladınız anlamadım. Evet kese gözükmüyorsa b hcg yükselmesine rağmen dış gebelik düşünülür. İnşallah hayal kırıklığı yaşamazsınız ama bu da bir olasılıktır ve size bunu bildirmesi gerekiyordu..

Tabiki bu bir ihtimal ama bir anda watsaptan attım sonucu pat diye söyleyince insan kötü hissediyor hanı derki insan 1 hafta sonra gelin birdaha bakalım falan

Dün gittim yani 2 gün sonra tekrar gitmiş olucam

Tabiki bu bir ihtimal ama bir anda watsaptan attım sonucu pat diye söyleyince insan kötü hissediyor hanı derki insan 1 hafta sonra gelin birdaha bakalım falan
Peki o zaman bu şekilde düşünün size bir hafta sonra gel dedi. Siz o süreçte böyle bir sonuç beklemiyorsunuz ümitlenmez misiniz? Size acı gelse de tıbbi etik bu şekilde. İnşallah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız

Öyle tabiki hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…