Ultrason da gebelik gününün geri çıkması

Gecemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
923
407
33
Merhaba kızlar;

Biz yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyoruz tedavi de gördük ama olumlu sonuç alamamistik . Neyse son bikac aydır bişey kullanmiyoduk artık hiç ummadığım zamanda bu ay hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 25 haziran ona göre hesaplarsak 6+3 çıkıyo ama ultrason da baktı doktor 6 gün eksik cikiyo yani 5+4 annemde olduğum için kendi doktoruma gidemedim burda bi doktora gittim o ilerde tamamlar dedi ama benim aklıma takıldı yine de bu normal mi sizin de başınıza geldi mi yardımcı olur musunuz ?

1 haftaya kadar farklı ölçülebilir. Şu an çok küçük mm.

Hayırlı olsun Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
ileride tamamlar değil de genelde ilk haftalarda ölçüme göre gerideyse geç döllenmeden şüphelenir.
Siz yumurtlama tarihinizi tam biliyor musunuz? Benim 1 hafta geç yumurtlamam var o yüzden 1 hafta geriden hesaplanıyor en başından beri.

Zaten önemli olan kalp atışıyla beraber sağlıkla devam etmesi

Doktor da ilerde tamamlar dedi ama ben biraz evhamlı davrandım galiba teşekkür ederim
Benim ilk kese bakılırken neredeyse 2 hafta fark çıktı geç döllenme dedi önce. Sonra hep ilerde çıktı bebe şimdi ultrasonda tam satla uyumlu.

Çok teşekkür ederim çok sağolun Rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşallah ❤ şöyle aslında bikac aydır hep ovulasyon testiyle takip ediyodum 15. Günde falan hep pozitif görürdüm bu ay biraz umutsuzluk oldu aman dedim hiç ovulasyon testi falan yapmadım o yuzden bu ay ki yumurtlama kaçıncı gün oldu bilmiyorum belki dediginiz gibi geç döllenmedir inşallah sağlıklı olsunda hayırlısıyla ufak tefek pürüzler illaki oluyo demekki

Benim ilk kese bakılırken neredeyse 2 hafta fark çıktı geç döllenme dedi önce. Sonra hep ilerde çıktı bebe şimdi ultrasonda tam satla uyumlu.
Ilk haftalarda çoğu kişi de bu durum oluyo galiba sağlıklı olduktan sonra 1 hafta 10 gün önemli değil anladığım kadarıyla sağlıkla kolay bi doğumla kucağınıza aldırmayı nasip etsin Rabbim

Amin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…