Ultrason da gebelik gününün geri çıkması

Gecemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
923
407
33
Merhaba kızlar;

Biz yaklaşık 1 yıldır bebek düşünüyoruz tedavi de gördük ama olumlu sonuç alamamistik . Neyse son bikac aydır bişey kullanmiyoduk artık hiç ummadığım zamanda bu ay hamile olduğumu öğrendim. Son adet tarihim 25 haziran ona göre hesaplarsak 6+3 çıkıyo ama ultrason da baktı doktor 6 gün eksik cikiyo yani 5+4 annemde olduğum için kendi doktoruma gidemedim burda bi doktora gittim o ilerde tamamlar dedi ama benim aklıma takıldı yine de bu normal mi sizin de başınıza geldi mi yardımcı olur musunuz ?😊

1 haftaya kadar farklı ölçülebilir. Şu an çok küçük mm.

Hayırlı olsun🥰 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏼
ileride tamamlar değil de genelde ilk haftalarda ölçüme göre gerideyse geç döllenmeden şüphelenir.
Siz yumurtlama tarihinizi tam biliyor musunuz? Benim 1 hafta geç yumurtlamam var o yüzden 1 hafta geriden hesaplanıyor en başından beri.

Zaten önemli olan kalp atışıyla beraber sağlıkla devam etmesi

Doktor da ilerde tamamlar dedi ama ben biraz evhamlı davrandım galiba teşekkür ederim🤗
Benim ilk kese bakılırken neredeyse 2 hafta fark çıktı geç döllenme dedi önce. Sonra hep ilerde çıktı bebe şimdi ultrasonda tam satla uyumlu. 🤗

Hayırlı olsun🥰 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🙏🏼
ileride tamamlar değil de genelde ilk haftalarda ölçüme göre gerideyse geç döllenmeden şüphelenir.
Siz yumurtlama tarihinizi tam biliyor musunuz? Benim 1 hafta geç yumurtlamam var o yüzden 1 hafta geriden hesaplanıyor en başından beri.

Zaten önemli olan kalp atışıyla beraber sağlıkla devam etmesi
Çok teşekkür ederim çok sağolun Rabbim herkesi sağlıkla yavrusuna kavuştursun inşallah 🤲❤ şöyle aslında bikac aydır hep ovulasyon testiyle takip ediyodum 15. Günde falan hep pozitif görürdüm bu ay biraz umutsuzluk oldu aman dedim hiç ovulasyon testi falan yapmadım o yuzden bu ay ki yumurtlama kaçıncı gün oldu bilmiyorum belki dediginiz gibi geç döllenmedir inşallah sağlıklı olsunda hayırlısıyla ufak tefek pürüzler illaki oluyo demekki 😊

Benim ilk kese bakılırken neredeyse 2 hafta fark çıktı geç döllenme dedi önce. Sonra hep ilerde çıktı bebe şimdi ultrasonda tam satla uyumlu. 🤗
Ilk haftalarda çoğu kişi de bu durum oluyo galiba sağlıklı olduktan sonra 1 hafta 10 gün önemli değil anladığım kadarıyla 🤗 sağlıkla kolay bi doğumla kucağınıza aldırmayı nasip etsin Rabbim🤲

Ilk haftalarda çoğu kişi de bu durum oluyo galiba sağlıklı olduktan sonra 1 hafta 10 gün önemli değil anladığım kadarıyla 🤗 sağlıkla kolay bi doğumla kucağınıza aldırmayı nasip etsin Rabbim🤲
Amin hepimize inşallah. 🤲🏻

Back
X