Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamam ama kiz gibi geldi öğrenince yazUltrason fotoğrafından cinsiyet anlayan var mı merak ediyorum doktor bişey söylemiyor![]()
![]()
Kaçıncı haftaUltrason fotoğrafından cinsiyet anlayan var mı merak ediyorum doktor bişey söylemiyor![]()
![]()
15. HaftadayimKaçıncı hafta
İnşallahAnlamam ama kiz gibi geldi öğrenince yaz![]()
Kız erkek farketmiyor sadece merak bendekiKıza benziyo![]()
Kız erkek farketmiyor sadece merak bende
Tabiki sağlıklı hayırlı olsunlardaKız erkek farketmiyor sadece merak bendeki![]()
11-12-13 haftalar USg olsaydı nub teorisine bakılabılır ama Burada büyük bayağı15. Haftadayim
Hiç bişey söylemedi bu hafta tekrar gidicem 15. HaftadayimTabiki sağlıklı hayırlı olsunlardadr bi tahminde bulundu mu kaç haftalıksınız
Ya kesin kararı gene doktor söyler ama insan gene merakını gideriyor biraz burda11-12-13 haftalar USg olsaydı nub teorisine bakılabılır ama Burada büyük bayağıİkrameyra bakıyorduolsaydı
Erkeğe benzettimUltrason fotoğrafından cinsiyet anlayan var mı merak ediyorum doktor bişey söylemiyor![]()
![]()
Tabıkı %100 bılınmıyor ben hala öğrenemedimYa kesin kararı gene doktor söyler ama insan gene merakını gideriyor biraz burda![]()
Bana dr 15 haftalıkken erkek demiştiHiç bişey söylemedi bu hafta tekrar gidicem 15. Haftadayim![]()
Valla benımkinde öyle olmuyor kız mı diyorum göstermez ise yok diyor dr sakın kıyafet alma belli değil dediBana dr 15 haftalıkken erkek demiştisizinde erkekse belli eder kız ise biraz oyalar
![]()
Biraz daha zaman geçsin dedi15. haftada neden söylemiyormuş peki? açıklaması ne doktorun?