Diğer fotoları da yükleyim en iyisi :) ben hiç anlayamadım herkes erkek diyor ama Dr diyorum bilir yine de insan bir şüphe de kalıyor bu arada teşekkürler teyzesi :)Çok tatlısın ya tipinden nasıl anlayalim bari bacak arası fotoğrafı koysaydin :)
Teşekkür ederim evet öyle diyor herkes birde belirtilerim filan da erkek benim kız hayalim vardi ama hayırlısı artık bir oglus olursa da çok sevecez :) bu hafta tekrar Dr a sorcam :)Maşallah güzelliğe. Erkek bu.
Diğer fotoları da yükleyim en iyisi :) ben hiç anlayamadım herkes erkek diyor ama Dr diyorum bilir yine de insan bir şüphe de kalıyor bu arada teşekkürler teyzesi :)
Anladım canım benim de işte merak her gören öyle demesi kafamı karıştırdı Dr a inanmam gerek ama işte insan şüphe de kalıyor alacaklarim var biraz daha artık her iki cinsiyete uyan alırım ne olur ne olmaz :)Bebekler doğunca bile tipinden kız ya da erkek olduğu anlaşılmıyor ki canım. Benim oğlum 15 aylık ve erkek gibi giydiriyorum hala daha her gören kız mı diye soruyor :)
Anladım canım benim de işte merak her gören öyle demesi kafamı karıştırdı Dr a inanmam gerek ama işte insan şüphe de kalıyor alacaklarim var biraz daha artık her iki cinsiyete uyan alırım ne olur ne olmaz :)
Evet ya bu kadar ay hayal kurdum Dr ne diyosa o :) giyinsin artık ne yapiyim pembe olanları evde giyinir :)) seninkini de Allah bagislasin canımBazı şeyler de hurafe oluyor sonuçta canım. Tabiki yanılan doktorlar da oluyor ama ayrıntılı ultrasonda yanılma ihtimali daha düşük. Hayırlısı olsun artık. Erkek olursa da bir kaç ay pembe giyinse birsey olmaz
Çok teşekkür ederim canım çok hayal kurdum zaten bakalım hayırlısı :)Değiştiriyorum bence de kıztek bitane pipi yok görünürde
Evet ya bu kadar ay hayal kurdum Dr ne diyosa o :) giyinsin artık ne yapiyim pembe olanları evde giyinir :)) seninkini de Allah bagislasin canım
Çok teşekkür ederim canım Amin :)Allah razı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah sen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?