• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason fotosu cinsiyet tahmini

Kevsermirac

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
10
3
1
26
Merhabalar bebeğim 13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi

Eklentiler

• 1000109976.webp
    1000109976.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba benimki de 12 haftalık benim içinde bir cinsiyet tahmininiz var mı birtomris birtomris

Eklentiler

• IMG_2104.webp
    IMG_2104.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_2105.webp
    IMG_2105.webp
    23 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba, ben yeniyim sırf bu cinsiyet tahmini için kullanıcı açtım kızlar. 12.hafta ama doktorum bir hafta önde dedi. Yüzde 85 kız dedi ama 15 de yanılma payım olsun dedi. ben hala bir umut değişir diye bekliyorum bir kızım var dünya tatlısı tabi birde oğlum olsa fena olmazdı🥰 benim için yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_1436.webp
    IMG_1436.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_1434.webp
    IMG_1434.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba, ben yeniyim sırf bu cinsiyet tahmini için kullanıcı açtım kızlar. 12.hafta ama doktorum bir hafta önde dedi. Yüzde 85 kız dedi ama 15 de yanılma payım olsun dedi. ben hala bir umut değişir diye bekliyorum bir kızım var dünya tatlısı tabi birde oğlum olsa fena olmazdı🥰 benim için yorumlarmısınız
Ben cinsiyet tahmininden anlamıyorum ama üstte çok sevdiğim bir doktorun ismini gördüm ben kendisine çok güvenirdim R. Melekoğlu çok tatlı ve ilgili biri 🌸

Ben cinsiyet tahmininden anlamıyorum ama üstte çok sevdiğim bir doktorun ismini gördüm ben kendisine çok güvenirdim R. Melekoğlu çok tatlı ve ilgili biri 🌸
evet ilk doğumumu da kendisinde olmuştum zorluydu ama çok başarılı bir doktor olduğu için sorunsuz geçirdik. Şimdiki gebeliğimde de kendisine gidiyorum cinsiyet belirlemede ilk defa bakıyor bana yüzde 85 deyince yüksek oran ama yanılma payıda verdi

evet ilk doğumumu da kendisinde olmuştum zorluydu ama çok başarılı bir doktor olduğu için sorunsuz geçirdik. Şimdiki gebeliğimde de kendisine gidiyorum cinsiyet belirlemede ilk defa bakıyor bana yüzde 85 deyince yüksek oran ama yanılma payıda verdi
Her şey gönlünüzce olsun 🌸

Nubunparalel geldiği için kız demiş doktor

Back
X