- 19 Ekim 2025
- 10
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kevsermirac
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben his olarak erkeğe benzettim chatgbtye soruyorum şimdiMerhabalar bebeğim 13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi
O da benimle aynı fikirdeymişMerhabalar bebeğim 13 haftalık cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi
Sanki bu da erkeğe benziyor gibiMerhaba benimki de 12 haftalık benim içinde bir cinsiyet tahmininiz var mıbirtomris
Ay valla chatgbt buna da erkek dediSanki bu da erkeğe benziyor gibi
Sağlıkla gelsin ikisi debize de dua edin
Allah sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla versinSanki bu da erkeğe benziyor gibi
Sağlıkla gelsin ikisi debize de dua edin
Amiiinn inşallah bende sağlıklı bi erkek evlat hayalindeyimAllah sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısıyla versin
Ben cinsiyet tahmininden anlamıyorum ama üstte çok sevdiğim bir doktorun ismini gördüm ben kendisine çok güvenirdim R. Melekoğlu çok tatlı ve ilgili biriMerhaba, ben yeniyim sırf bu cinsiyet tahmini için kullanıcı açtım kızlar. 12.hafta ama doktorum bir hafta önde dedi. Yüzde 85 kız dedi ama 15 de yanılma payım olsun dedi. ben hala bir umut değişir diye bekliyorum bir kızım var dünya tatlısı tabi birde oğlum olsa fena olmazdıbenim için yorumlarmısınız
evet ilk doğumumu da kendisinde olmuştum zorluydu ama çok başarılı bir doktor olduğu için sorunsuz geçirdik. Şimdiki gebeliğimde de kendisine gidiyorum cinsiyet belirlemede ilk defa bakıyor bana yüzde 85 deyince yüksek oran ama yanılma payıda verdiBen cinsiyet tahmininden anlamıyorum ama üstte çok sevdiğim bir doktorun ismini gördüm ben kendisine çok güvenirdim R. Melekoğlu çok tatlı ve ilgili biri![]()
Her şey gönlünüzce olsunMerhaba, ben yeniyim sırf bu cinsiyet tahmini için kullanıcı açtım kızlar. 12.hafta ama doktorum bir hafta önde dedi. Yüzde 85 kız dedi ama 15 de yanılma payım olsun dedi. ben hala bir umut değişir diye bekliyorum bir kızım var dünya tatlısı tabi birde oğlum olsa fena olmazdıbenim için yorumlarmısınız
evet ilk doğumumu da kendisinde olmuştum zorluydu ama çok başarılı bir doktor olduğu için sorunsuz geçirdik. Şimdiki gebeliğimde de kendisine gidiyorum cinsiyet belirlemede ilk defa bakıyor bana yüzde 85 deyince yüksek oran ama yanılma payıda verdi
Çok teşekkür ederimHer şey gönlünüzce olsun![]()
Nubunparalel geldiği için kız demiş doktorMerhaba, ben yeniyim sırf bu cinsiyet tahmini için kullanıcı açtım kızlar. 12.hafta ama doktorum bir hafta önde dedi. Yüzde 85 kız dedi ama 15 de yanılma payım olsun dedi. ben hala bir umut değişir diye bekliyorum bir kızım var dünya tatlısı tabi birde oğlum olsa fena olmazdıbenim için yorumlarmısınız