Ultrason fotosu

Aaaa Ben

İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
1.523
2.226
133
Kızlar merhaba yine ben😊 ultrasondan dr bakıp güzel kalp atışı falan demişti lekem olmuştu progestan verdi kesildi çok şükür dr leken kesilirse 1 ay sonra zeka testi için çağırdı onun dışında herşey yolunda dedi lekeyede bazen bebek yuva yaparken böyle lekelnme olur dedi burdan okuduğum kadarı ile herkes kese boyutunu biliyo ben bilmiyorum fotosunu atıcam anlıyan var mı kesem bana küçük geldi geçen 7 haftalıkken gitmiştim 8 e girdim kese boyutum nasıl söylerseniz çok sevinirim

IMG_20200212_105416.webp

Kimse yok muuuu

2.77 görünüyor. İnternete ultrason terimleri yazarsanız daha kolay bulursunuz

2.77 görünüyor. İnternete ultrason terimleri yazarsanız daha kolay bulursunuz
Baktım ama anlamadım 8 haftalığa göre iyimi😔 dr gittiğim de 7 haftalık kalbide atıyodu

satı baz alacaksınız. çünkü gebeliğin başlarında geriden gelebiliyor bebek. döllenme ne zaman oluştuğu bilinmediği için. Bence kafanızı karıştırmayın çünkü çok yeni kese boyutu, kaç haftalık bunlar çok çok önemli değil. Anormal bir durum olsa dr söyler. hamilelikte bir şeyin boyutuna takılacaksak ense kalınlığı olmalı. biliyorum içiniz rahat değil, kendiniz ve bebeği strese sokmayın.

satı baz alacaksınız. çünkü gebeliğin başlarında geriden gelebiliyor bebek. döllenme ne zaman oluştuğu bilinmediği için. Bence kafanızı karıştırmayın çünkü çok yeni kese boyutu, kaç haftalık bunlar çok çok önemli değil. Anormal bir durum olsa dr söyler. hamilelikte bir şeyin boyutuna takılacaksak ense kalınlığı olmalı. biliyorum içiniz rahat değil, kendiniz ve bebeği strese sokmayın.
Teşekkür ederim yormunuz için evet döllenme ne zaman oldu bunlar önemli tabi ama dr dedi daha küçük dedi sadece

Back
X