Tabiki gebelik olsaydi doktorunuz bunu size söylerdi..iyi akşamlar hanimlar ben iliskiden 2 ay sonra hastaneye gittim ve ultrason çekildi karindan ve doktoruma gebelik suphesini vs söylemedim sizce gebelik olsaydi doktorum gorebilir miydi (su an iliski uzerinden yaklasik 4.5 ay gecti ve ben bu surecte 4 kez regl oldum duzenli degil)
peki sey iliskiden 45 ve 60 gun sonra evde test yaptim yanlis cikma ihtimali var mi sizce ikiside negatiftiTabiki gebelik olsaydi doktorunuz bunu size söylerdi..
bu ara karnimin alt kismi cok fazla sis rahim bölgesi neden olur sizceHamile değilsiniz.
9 ay regl olan var hanımefendi sorum cok normal sanki :)4 kez regl olmuşsunuz hamile olup olmadığınızı mı soruyosunuz yoksa bize şaka mı yapıyorsunuz. ?
Kasımdan beri bu konu sebepli 13 konu açmışsın , acil psikiyatriye gitmen gerekiyor kadın doğuma değil9 ay regl olan var hanımefendi sorum cok normal sanki :)
Sorunda normal gelmedi sende pek normal gelmedin.9 ay regl olan var hanımefendi sorum cok normal sanki :)
bence bir sey yok ama sen bilirsinSorunda normal gelmedi sende pek normal gelmedin.
Thread 'Hamilelikte Adet Görülür mü?'9 ay regl olan var hanımefendi sorum cok normal sanki :)
okudum zaten 9 ay regl olan varmis ya cok garip ama gercek iste bende kilo aliyorum normalde asla kilo almam ama rahim bolgem sisiyor bende belki dedim isteOku belki bilimsel şeyler öğrenirsin
Hayır yanlış çıkmasının imkanı yokpeki sey iliskiden 45 ve 60 gun sonra evde test yaptim yanlis cikma ihtimali var mi sizce ikiside negatifti
anladim cok tesekkur ederimHayır yanlış çıkmasının imkanı yok
cahillik olabilir fakat dalga degil karnim buyuyor sadece ve bu benim icin normal değildiGebelikte görülen regl öyle normal regl değil. İllaki bir değişiklik oluyor. 4,5 ay geçmiş gebe olsanız karnınızda bişey kıpırdardı. Gerçekten bu kadar cahil misiniz yoksa bizimle dalga mı geçiyorsunuz
tamamdir cok tesekkur ederimrahat olun 4 ay sonra değil ultrasonda görmek cinsiyetini bile söylerdi. kesinlikle hamile değilsiniz. hamilelik şüphesi adetten 3 gün önce ve adet gecikmesinden bir haftaya kadar olur sonra testle kesinleşir zaten ortada şüphe falan kalmaz.
Merhaba benimde 77 gün önce ilişkim oldu sürtünmeli bendede kaygı bozukluğu var ve ben ilişkiden 28 ve 45 gün sonra 3 test yaptım negatif çıktı sonra rahat etmedi için 56 gün sonra ilişkiden kadın doğuma gittim herhangi bir kese yok dedi rahim kalınlaşması var dedi ama içim rahat etmedi 57 gün sonra beta hcg baktırdım <1.20 çıktı bugün ilişki üzerinden geçen 3. Reglim bugünde kadın doğuma gittim rahim incelmiş normal dedi yumurtalıklarında normal dedi olsa çıkarmıydı. Görüntüde bu gebelik varmırahat olun 4 ay sonra değil ultrasonda görmek cinsiyetini bile söylerdi. kesinlikle hamile değilsiniz. hamilelik şüphesi adetten 3 gün önce ve adet gecikmesinden bir haftaya kadar olur sonra testle kesinleşir zaten ortada şüphe falan kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?