ultrason görüntüsü cinsiyet tahmini

aslinda kesin sonuc vermeyen hamisleri sitrese sokan tesler zinciri iste
Bizim yaşımızda bizim kilomuzda bizim kan değerlerimizde ve bizim haftamızda olan kaç hamileden kaç tanesi down sendronlu bebek doğum yapmış. Ne saçma bi kan testi dimi. Kesin sonuç değil ve milyonlarca insan bu testleri yaptırmıyor bile. Yaptırmayanları oraya eklesek zaten bizim oranlarımız güzel çıkacak.

2li tarama testini ben sirf bu yuzden istemiyorum hep riskli sıkıntılı cikiyor. Sonucta ne olursa olsun doğuracağım istemiyorum dedim. Doktora haftaya gitcem yaptirmicam. Yakinimda herkese down sendromlu sakat falan denmis ama hepsi sukur masallah hicbisi yok.
bende aldirmam rabbim herkese hayirlisini nasip etsin her gebe olma ihtimali de var olmama ihtimalide var haileligi bu sekilde sıkıntı ile gecirmek de cok zor olur. bence en iyisini yaptin

Bizim yaşımızda bizim kilomuzda bizim kan değerlerimizde ve bizim haftamızda olan kaç hamileden kaç tanesi down sendronlu bebek doğum yapmış. Ne saçma bi kan testi dimi. Kesin sonuç değil ve milyonlarca insan bu testleri yaptırmıyor bile. Yaptırmayanları oraya eklesek zaten bizim oranlarımız güzel çıkacak.
👍👍

Hanımlar iyi akşamlar. 13 haftalık görüntü. Tahmini olan varmı?

Eklentiler

• 1582575899182-492144503.webp
    1582575899182-492144503.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 20
Back
X