Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekKızlar 6 haftalık ultrason görüntüsü. Ultrasın görüntüsünden cinsiyet tahmini yapanlar varmış. Bi bakabilir misiniz rica etsem
Erkek gibi geldi bana kesin olmamakla beraber. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar 6 haftalık ultrason görüntüsü. Ultrasın görüntüsünden cinsiyet tahmini yapanlar varmış. Bi bakabilir misiniz rica etsem
Neye bakıyorsunuz tam olarak ben anlamıyorum da
Ben kese şekli fasulye gibiyse erkek yuvarlaksa kız diye okudumNeye bakıyorsunuz tam olarak ben anlamıyorum da
12 haftalık, sizce bizim cinsiyetimiz nedir?
12 haftalık, Bizimki nedir sizce?Erkek gibi geldi bana kesin olmamakla beraber. Sağlıkla gelsin inşallah![]()
Erkek12 haftalık, sizce bizim cinsiyetimiz nedir?
Erkek bence12 haftalık, Bizimki nedir sizce?
Erkek sanırım doktor bir şey demedi miArkadaşlar benimde ultrason goruntume bakar mısınız 13+4 haftalık cinsiyeti nedir sizce![]()
Doktor ilk erkek gibi sanki dedi ama sonrasında net değil dedi çıkıntı var ama erkek mi kız mı belli değil dedi. 3 hafta sonra artıkErkek sanırım doktor bir şey demedi mi![]()
Erkek sanırım doktor bir şey demedi mi![]()
Kizlar siz anliyorsunuz galiba benimkine de bakar misiniz karindan ultrason
Erkek8+3 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini var mı
Kesenin üst tarafındaysa erkek diyorlar sizin de erkek buna göreKizlar siz anliyorsunuz galiba benimkine de bakar misiniz karindan ultrason
Eki Görüntüle 3604317