Kız canım tabi sadece tahmin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız canım tabi sadece tahmin
Teşekkürler canım.Kız canım tabi sadece tahminsağlıklı olsun
Teşekkürler tahmininiz için acaba neye göre tahminde bulunuyorsunuz
Sol taraf kiz olmuyor muyduKesenin üst tarafındaysa erkek diyorlar sizin de erkek buna göre
Erkektir o zamanD
Doktor ilk erkek gibi sanki dedi ama sonrasında net değil dedi çıkıntı var ama erkek mi kız mı belli değil dedi. 3 hafta sonra artık![]()
Erkek gibiKızlar 6 haftalık ultrason görüntüsü. Ultrasın görüntüsünden cinsiyet tahmini yapanlar varmış. Bi bakabilir misiniz rica etsem
Bariz kız görüyorum, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallahArkadaşlar benimde ultrason goruntume bakar mısınız 13+4 haftalık cinsiyeti nedir sizce![]()
13 haftalık, bizim nedir sizce?Erkek gibi![]()
Hayırlısı mübaregi olsun sağlıkla gelsin önce yavrucak erkek kız hiç farketmez elbette ama üç oğlan dan sonra bir kız insan istiyor tabiErkektir o zaman![]()
Teşekkür ediyorum insaAllah sağlıkla sihhatle gelsin tabi kız erkek farketmez ama gönülde üç oğlandan sonra bir kız yatıyor elbetteBariz kız görüyorum, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Kız yüksek ihtimalle sağlıkla gelsin insaAllah13 haftalık, bizim nedir sizce?
Ben kız diyorum sağlıcakla gelsinRica etsem bana da tahminde bulunur musunuz? 25 haftalığız hiç sormadım doktorumuzdan![]()
Amin teşekkür ederimBen kız diyorum sağlıcakla gelsin
Kız bence