- 19 Aralık 2024
- 1.737
- 369
- 38
- 25
Benimkinede bakar mısınızsadece tahmin ettim doktorunuz öyle dediyse kızdır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkinede bakar mısınızsadece tahmin ettim doktorunuz öyle dediyse kızdır![]()
Bacaklarını toplamış gibi burada amasadece tahmin ettim doktorunuz öyle dediyse kızdır![]()
Ultroson fotoğrafından pek belli olmuyor sizin genelde nub teorisi doğru çıkıyor nub gözükmüyor sizinkindeBacaklarını toplamış gibi burada ama
Benimkinde belli mi acabaUltroson fotoğrafından pek belli olmuyor sizin genelde nub teorisi doğru çıkıyor nub gözükmüyor sizinkinde
Bacaklarını toplamış o yüzden pek gözükmüyor 10 haftalık bir görüntüsü var vajinal daha net gibi atayım bakınUltroson fotoğrafından pek belli olmuyor sizin genelde nub teorisi doğru çıkıyor nub gözükmüyor sizinkinde
Sizinkinde başı bile göremedim benBenimkinde belli mi acaba
Eki Görüntüle 3611287
Basi sag tarafta kuyruk sol taraftaSizinkinde başı bile göremedim ben![]()
Ultroson resmini ekleyin
Bu ultrason da görünüyor mu nubUltroson fotoğrafından pek belli olmuyor sizin genelde nub teorisi doğru çıkıyor nub gözükmüyor sizinkinde
Bunda belli mi nubu sizce nedirUltroson fotoğrafından pek belli olmuyor sizin genelde nub teorisi doğru çıkıyor nub gözükmüyor sizinkinde
Erkek bence nubu çok görünmüyor ama tahminimBunda belli mi nubu sizce nedir
Kafa yapısı ve nub şeklinden anlıyorsunuz sanırımErkek bence nubu çok görünmüyor ama tahminim
Nub şekline göre yorum yaptım öğrenebildiniz miKafa yapısı ve nub şeklinden anlıyorsunuz sanırım
Yok perşembe inşallahNub şekline göre yorum yaptım öğrenebildiniz mi