Anladım sizinki de çok bariz değil galiba büyük göstermiyor kac hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım sizinki de çok bariz değil galiba büyük göstermiyor kac hafta
Zaten benim 13+1 belki de görünmedi daha kasigi kapatiyormus
14 haftalıklı videoda net gözüküyorda ben bunu yakalayabildim sizinkindede arada böyle bir çıkıntı gözüküyorsa erkektirAnladım sizinki de çok bariz değil galiba büyük göstermiyor kac hafta
Belkide olabilir farklı pozisyonlardan bakınca doktor belli oluyorda bu gittiğinizde netleşir ilk çocuğunuzmuZaten benim 13+1 belki de görünmedi daha kasigi kapatiyormus
Hayır 3 kız 1 oğlum var Allah bağışlasın hepsiniBelkide olabilir farklı pozisyonlardan bakınca doktor belli oluyorda bu gittiğinizde netleşir ilk çocuğunuzmu
Allah bağışlasın maşallahHayır 3 kız 1 oğlum var Allah bağışlasın hepsini
16 haftalık. Genital bölge fotoğrafı. yurtdışında olduğum için cinsiyeti de tam öğrenemedim. Anlarmısınız acaba?Bariz kız görüyorum, hayırlısıyla sağlıcakla gelsin inşallah![]()
Amin 2 kız bi oğlum var ana bu kız ise 3 kız 1 oğlum olmuş oluyo :)))Allah bağışlasın maşallah
Erkek olabilir16 haftalık. Genital bölge fotoğrafı. yurtdışında olduğum için cinsiyeti de tam öğrenemedim. Anlarmısınız acaba?
Neye göre acaba? Ben çok kararsız kaldım daErkek olabilir
Başka ultroson resmi varmıNeye göre acaba? Ben çok kararsız kaldım da
Yok. En son bir tek bu varBaşka ultroson resmi varmı
Sizinki de böylemi görünüyordu?Erkek olabilir
Benim erkek bebeğim olacak onda çıkıntı net gözüküyordu ama bunda bacak arası net görünmüyor bilemedim yani tahmin sadeceSizinki de böylemi görünüyordu?
Hem 3 çizgi hem Çıkıntı gibi bir şey gördü. O yüzden tam tahmin yapamadı. Bu haftada tam belli olmazmıydı. Erkek olsa görünmesi lazımdı ama bir az belleyelim dediBenim erkek bebeğim olacak onda çıkıntı net gözüküyordu ama bunda bacak arası net görünmüyor bilemedim yani tahmin sadece
Normalde belli olması lazımHem 3 çizgi hem Çıkıntı gibi bir şey gördü. O yüzden tam tahmin yapamadı. Bu haftada tam belli olmazmıydı. Erkek olsa görünmesi lazımdı ama bir az belleyelim dedi
Bu resime göre 14 hafta bi kız dediler bi erkek sizce bu resimde cinsiyet nub teorisi olarak nedir?Normalde belli olması lazım