- 7 Nisan 2025
- 89
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi heidilique
-
Ben yapay zekaya sormuştum doğru bilmiştiMerhaba hanımlar cinsiyet tahmini yapar mısınız? 13+3
Ya bende chat’e sordum kızda olabilir erkekte olabilir dedi eee zaten başka ihtimal yokBen yapay zekaya sormuştum doğru bilmişti
ya sebepsiz içten içe öyle hissediyorum ama emin olamıyorum tabiiErkek bence
Kaynanam erkek çocuk kendini daha çabuk belli ediyor dedi benim ultrason görüntüsü bakınca direk erkek dedi sizin de baya yüz hatları vs belliYa bende chat’e sordum kızda olabilir erkekte olabilir dedi eee zaten başka ihtimal yok
ya sebepsiz içten içe öyle hissediyorum ama emin olamıyorum tabii
Ah tatlı bir kızımda olsun isterim tabii nedense benim içim erkek diyorBen kız diyorum
Gönlünüzce olsun insallahAh tatlı bir kızımda olsun isterim tabii nedense benim içim erkek diyor
Yaaa ne güzel maşallah benim görüntüyede baksın lütfen:))Kaynanam erkek çocuk kendini daha çabuk belli ediyor dedi benim ultrason görüntüsü bakınca direk erkek dedi sizin de baya yüz hatları vs belli
Şu sıra görmeyi pek planlamıyorum görürsem gösteririmYaaa ne güzel maşallah benim görüntüyede baksın lütfen:))
Ahahaahahahh hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğinizi versin:)Şu sıra görmeyi pek planlamıyorum görürsem gösteririm
cümlemizin inşallahGönlünüzce olsun insallah
Benımde bebeğimin cinsiyetini yorumlarmısınızMerhaba hanımlar cinsiyet tahmini yapar mısınız? 13+3
Burda 7 haftalik kizlar tahminleri alayimBen kız diyorum
Ay daha minik ama kız gibi geldi bana :)Burda 7 haftalik kizlar tahminleri alayim
Ya kese yuvarlak olunca ve sagda olunca kiz diyorlar dogrumu buAy daha minik ama kız gibi geldi bana :)
Kuzum öyle diyorlar ama aksi çok yorum da okudum yani kesenin yuvarlak olup erkek olduğu :) bence bunlar hep sallamasyon şeylerYa kese yuvarlak olunca ve sagda olunca kiz diyorlar dogrumu bu
Sen neye gore tahminde bulundun cnmKuzum öyle diyorlar ama aksi çok yorum da okudum yani kesenin yuvarlak olup erkek olduğu :) bence bunlar hep sallamasyon şeyler
Ben bakıp ne hissediyorsam onu söylüyorum ya bişi bildiğimden değilSen neye gore tahminde bulundun cnm
4 siteye baktrdm 3 kiz 1 erkek dedi sende kiz dedin bakalimBen bakıp ne hissediyorsam onu söylüyorum ya bişi bildiğimden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?