- 22 Kasım 2015
- 1.508
- 1.166
- 333
- 31
- Konu Sahibi heidilique
Ay ben de 6bhaftalık gebeyim dsha da cok var öğrenmemize4 siteye baktrdm 3 kiz 1 erkek dedi sende kiz dedin bakalim
Ne cikacak cok merak ediyrm ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de 6bhaftalık gebeyim dsha da cok var öğrenmemize4 siteye baktrdm 3 kiz 1 erkek dedi sende kiz dedin bakalim
Ayy bnde 8 oldumAy ben de 6bhaftalık gebeyim dsha da cok var öğrenmemizeinsan merak ediyor hakikaten çanım gönlündeki hayırlısıyla nasip olsun insallah
Bende koku hassasiyeti vardi, hastayim simdi bulantim var ama hasta oldugum icin mi gebe oldugjm ixin mi ayırt edemedim. Yoksa hiçbir belirtim yoktu ne şanslısın eğer bir belirtin yoksa :) ilk bebeğiniz mi?Ayy bnde 8 oldum
Bu hafta senin ne gozukuyor daha dgrusu tahmin ne ya bende hic belirti yok kusma bas donmesi hc bsy yok sdece surekli yatasim var kusma olunxa genelde kiz diyorlar bnde cok kiz istiyrm ya tabi hayirlisi hersyin 2. Tup bebegimde tuttu buna bile cok sukur
Evet ilk bebegim ay ne bilim hani insan hurafeler varya iste onlara bakiyor kiz olmayacak heralde diyorum kizlarin hamileligi zor geciyormus cok sukur bnde cok bsy yok ama bellide olmaz tabiBende koku hassasiyeti vardi, hastayim simdi bulantim var ama hasta oldugum icin mi gebe oldugjm ixin mi ayırt edemedim. Yoksa hiçbir belirtim yoktu ne şanslısın eğer bir belirtin yoksa :) ilk bebeğiniz mi?
Haberdar edersin senin daha yakın benden :) Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet ilk bebegim ay ne bilim hani insan hurafeler varya iste onlara bakiyor kiz olmayacak heralde diyorum kizlarin hamileligi zor geciyormus cok sukur bnde cok bsy yok ama bellide olmaz tabi
Ederim cnm seninde hakkinda hayirkisi olsunHaberdar edersin senin daha yakın benden :) Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Sizinle gebelik süremiz aynı neredeyse benimde 15+3 demişti dr hatta ilk zamana ait ultrason görüntümüzde aynı fasulye gibi bir kese:) bende hala cinsiyeti bilmiyorum ama nedense erkek geçti size dair görüntüye bakınca. Sağlıkla inşallahBizimkine de bakacak olan var mı? 15+5 şuanda göstermedi ayagıyla kapatmış![]()
Teşekkürler sizinde sağlıkla gelsin inşallah 2 hafta sonra kontrol var tekrar umarım bizi cok merakta bıraktırmazSizinle gebelik süremiz aynı neredeyse benimde 15+3 demişti dr hatta ilk zamana ait ultrason görüntümüzde aynı fasulye gibi bir kese:) bende hala cinsiyeti bilmiyorum ama nedense erkek geçti size dair görüntüye bakınca. Sağlıkla inşallah
İnşallah bakalım artık bende çok merak ediyorum sürekli rüyalar görüyorum hatta:)Teşekkürler sizinde sağlıkla gelsin inşallah 2 hafta sonra kontrol var tekrar umarım bizi cok merakta bıraktırmaz![]()
Kız gibiKızlar 12 hafta 4 gün sizce cinsiyeti ne
Teşekkür ederim cevap verdiğin için bacim ben chatcpt de sordum hesaplarimdan hepsine kız dedi bakalim 2 hafta sonra netleşir dedi doktor nub teorisi ile kız gozukuyor sağlıklı sihatli olsun da inşallahKız gibi
Canım yaşını ve son adet tarihini söylersen yorum yapıyım4 siteye baktrdm 3 kiz 1 erkek dedi sende kiz dedin bakalim
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinTeşekkür ederim cevap verdiğin için bacim ben chatcpt de sordum hesaplarimdan hepsine kız dedi bakalim 2 hafta sonra netleşir dedi doktor nub teorisi ile kız gozukuyor sağlıklı sihatli olsun da inşallah![]()
Amin çok çok teşekkür ederim hepimiz sağ salim evlatlarımızı kucağımıza aliriz inşallahHayırlısı olsun sağlıkla gelsin![]()
Merhaba cinsiyet tahmini yapıyormusunuzCanım yaşını ve son adet tarihini söylersen yorum yapıyım
Merhabalr cinsiyet için 24.09.2025 yaş 32 soyleyebilirmisinizCanım yaşını ve son adet tarihini söylersen yorum yapıyım