Ultrason görüntüsü

eylul3261

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
28
10
3
28
5699A4A5-CBCF-4D29-B737-3BE6AA007023.webp
Merhabalar bugün 5+6 günlük olduk ilk ultrason görüntüm doktorum daha çok minik dedi kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi aşağı yukarı aynı tarihlerde olan anneler dizinde kese bu kadar minik mi görünüyor

Evet yazmıyor, böyle anlamak da çok zor. Benim 5+2yken kese 6.38 mm idi
Altta el yazısıyla bişey yazıyor ama başını çözemedim. .... kese izlendi diye. Belki büyüklüğüdür ama dediğim gibi çözemedim

Evet yazmıyor, böyle anlamak da çok zor. Benim 5+2yken kese 6.38 mm idi
Altta el yazısıyla bişey yazıyor ama başını çözemedim. .... kese izlendi diye. Belki büyüklüğüdür ama dediğim gibi çözemedi
Gestasyonel kese izlendi diyor yani rahim içi kese evet bende anlayamadım ultrason görüntünüz de kese benimki gibi küçük müydü bu kadar

Fotoğraftan anlamak çok zor ama benimki de küçüktü hatta yanına ok işareti koymuştu belli olsun diye 😊 siz canınızı sıkmayın, güzel beslenin dinlenin, stresten uzak durun her şey güzel olacaktır. Bir de mümkün olduğunca ev işlerinden uzak durmak gerek, ağır iş yapmayın en azından kalp atışını duyana kadar 🍀

Fotoğraftan anlamak çok zor ama benimki de küçüktü hatta yanına ok işareti koymuştu belli olsun diye 😊 siz canınızı sıkmayın, güzel beslenin dinlenin, stresten uzak durun her şey güzel olacaktır. Bir de mümkün olduğunca ev işlerinden uzak durmak gerek, ağır iş yapmayın en azından kalp atışını duyana kadar 🍀
Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapıyorum bulantılar erken başladı bende zaten mutfaga zor girebiliyorum 😔☺️

Eki Görüntüle 2841154 Merhabalar bugün 5+6 günlük olduk ilk ultrason görüntüm doktorum daha çok minik dedi kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi aşağı yukarı aynı tarihlerde olan anneler dizinde kese bu kadar minik mi görünüyor
Benim kesem pirinc tanesi kadar görünüyordu, vajinalle görüldü hatta bence gayet normal. Inşallah gebeliginiz sağlıklı ilerler ve sağlıkla kucaginiza alirsiniz 😊

Çok teşekkür ederim elimden geldiğince yapıyorum bulantılar erken başladı bende zaten mutfaga zor girebiliyorum 😔☺️
Allah yardımcınız olsun. Kuru ve tuzlu gıdalar iyi geliyor diye biliyorum. Yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmak gerek. Kaşar peyniri bebek için çok besleyiciymis. Bir de günde yarım avokadoyu tuz limon biraz ceviz ile ezerek tüketebilirsiniz. Yumurta ve süt ürünleri düzenli şekilde tüketmek gerek. İlk 3 ay organ gelişimi açısından önemli olduğu için mümkünse her gün 3-5 tane ceviz badem tüketmeye çalışın. Aklıma gelenler bunlar. Başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize ❤️

FCB9919B-DE40-4979-A59F-61145BD8A4E0.webp

canım bu benim 5+4 görüntüm bu şekildeydi ama kese boyutu ultrasondan ultrasona bile değişir kötü birşey olsa doktorun söylerdi bence 🤗

Allah yardımcınız olsun. Kuru ve tuzlu gıdalar iyi geliyor diye biliyorum. Yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmak gerek. Kaşar peyniri bebek için çok besleyiciymis. Bir de günde yarım avokadoyu tuz limon biraz ceviz ile ezerek tüketebilirsiniz. Yumurta ve süt ürünleri düzenli şekilde tüketmek gerek. İlk 3 ay organ gelişimi açısından önemli olduğu için mümkünse her gün 3-5 tane ceviz badem tüketmeye çalışın. Aklıma gelenler bunlar. Başka sorunuz olursa seve seve cevaplarım. Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin hepimize ❤️
Yoğurt ve peynir tüketmekte sorun yok ama yumurtayı yiyemiyorum ceviz badem hurma bunları tüketmeye çalışıyorum tuzlu çubuk kraker sürekli başımda ☺️ Çok teşekkür ederim 🙏☺️

Eki Görüntüle 2841154 Merhabalar bugün 5+6 günlük olduk ilk ultrason görüntüm doktorum daha çok minik dedi kalp atışı için bayramdan sonra gel dedi aşağı yukarı aynı tarihlerde olan anneler dizinde kese bu kadar minik mi görünüyor
Benimde 5+2 de bakıldı haftaya kalp atısı için gidicem. Bence problem yoktur sende içime kurt düşürdün hiç aklıma gelmemişti kücükmü diye. Doktor bişey olsa söylerdi stres yapmayın bence

Eklentiler

• 32AA810D-C65E-4F84-90EA-4D92961AB0AB.webp
    32AA810D-C65E-4F84-90EA-4D92961AB0AB.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 716
Benimde 5+2 de bakıldı haftaya kalp atısı için gidicem. Bence problem yoktur sende içime kurt düşürdün hiç aklıma gelmemişti kücükmü diye. Doktor bişey olsa söylerdi stres yapmayın bence
Seninkinde kese boyutu yazıyor canım 5+2 diye, endişelenmeyin stres en büyük düşmanımız 😉

Back
X