Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim öyle olmadı canım, 5+4 olması gerekirken 5+2 çıkmıştı. Şu an sata gore 9+4üz ama crl ölçümü 9+6 çıktı. Her yerde farklı mi oluyor bilmiyorum ama benimki bu şekilde oldu
Kusura bakma canım ya yanlış yazmışım. Size bir bilgi kese boyutuna (mm cinsinden) 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftası hesaplanabiliyormuş. 8. haftaya kadar doğru sonuç verdiği söyleniyor. Burdan yola çıkarak 6.6 mm gibi bir büyüklüğe sahip olduğunu varsayabiliriz
Kusura bakma canım ya yanlış yazmışım. Size bir bilgi kese boyutuna (mm cinsinden) 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftası hesaplanabiliyormuş. 8. haftaya kadar doğru sonuç verdiği söyleniyor. Burdan yola çıkarak 6.6 mm gibi bir büyüklüğe sahip olduğunu varsayabiliriz
5 haftalıkken karından hiç görülmemişti. Vajinal bakmıştı doktorum onda ufacık sadece kese gözlenmişti. Senin içinde bebek de görünüyor içini ferah tut
Eki Görüntüle 2841397
canım bu benim 5+4 görüntüm bu şekildeydi ama kese boyutu ultrasondan ultrasona bile değişir kötü birşey olsa doktorun söylerdi bence
Eki Görüntüle 2841397
canım bu benim 5+4 görüntüm bu şekildeydi ama kese boyutu ultrasondan ultrasona bile değişir kötü birşey olsa doktorun söylerdi bence