Ultrason görüntüsü

Ama onu senin verdiğin bilgiye göre giriyorlar canım bugün benimkini öyle yaptı sordu ve ultrason ekranına girdi
Benim öyle olmadı canım, 5+4 olması gerekirken 5+2 çıkmıştı. Şu an sata gore 9+4üz ama crl ölçümü 9+6 çıktı. Her yerde farklı mi oluyor bilmiyorum ama benimki bu şekilde oldu

Evet onu biliyorum. Kese boyutunu merak etmiştim
Kusura bakma canım ya yanlış yazmışım. Size bir bilgi 😊 kese boyutuna (mm cinsinden) 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftası hesaplanabiliyormuş. 8. haftaya kadar doğru sonuç verdiği söyleniyor. Burdan yola çıkarak 6.6 mm gibi bir büyüklüğe sahip olduğunu varsayabiliriz 😊

Kusura bakma canım ya yanlış yazmışım. Size bir bilgi 😊 kese boyutuna (mm cinsinden) 30 ekleyip 7ye bölünce gebelik haftası hesaplanabiliyormuş. 8. haftaya kadar doğru sonuç verdiği söyleniyor. Burdan yola çıkarak 6.6 mm gibi bir büyüklüğe sahip olduğunu varsayabiliriz 😊
Doğrudur, neyse kalp atısları için gideceğim zaten ozaman öğrenirim :)) Teşekkür ederim 🤩

5 haftalıkken karından hiç görülmemişti. Vajinal bakmıştı doktorum onda ufacık sadece kese gözlenmişti. Senin içinde bebek de görünüyor içini ferah tut

Back
X