Benimde öyle her gün değil. 2-3 günde bir oluyor. Peçeteye silince o da. Doktorum renkli akıntıların önemli olmadığını, kırmızı renginde kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi. İçini ferah tut. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur. Dualarım hepimiz için.Canım tıpkı benim gibisin bende 6 haftalık gebeyim. Ara ara sarımsı kahve leke oluyor 2 3 günde bir
İnşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alırız sen kaç haftasınBenimde öyle her gün değil. 2-3 günde bir oluyor. Peçeteye silince o da. Doktorum renkli akıntıların önemli olmadığını, kırmızı renginde kanama olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi. İçini ferah tut. İnşallah bebeklerimiz bize sıkı sıkı tutunur. Dualarım hepimiz için.
20 hazirandaki kontrol muayenemde haftasını ölçeceğini ve sat’ı değiştireceğini söyledi. Muhtemelen 4-5 hafta gibi duruyor.İnşallah canım benim sağlıkla kucağımıza alırız sen kaç haftasın
Hmmm aramızda 1 hafta var o zaman biz haberleşelim olur mu20 hazirandaki kontrol muayenemde haftasını ölçeceğini ve sat’ı değiştireceğini söyledi. Muhtemelen 4-5 hafta gibi duruyor.
Olur canım haberleşelim. Kontrolde muhtemelen kalp atışlarını duyarız dedi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum. Allah isteyen herkese versinHmmm aramızda 1 hafta var o zaman biz haberleşelim olur mu
Bende 2 yıldırOlur canım haberleşelim. Kontrolde muhtemelen kalp atışlarını duyarız dedi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum. Allah isteyen herkese versin
Kendiliğinden mi oldu yoksa tedavi ile miOlur canım haberleşelim. Kontrolde muhtemelen kalp atışlarını duyarız dedi. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. 3 yıldır evlat hasretiyle yanıyorum. Allah isteyen herkese versin
Sen duydun mu kalp atışlarını. Ne durumdasın tam olarak?Bende 2 yıldırinşallah kuzum benim inşallah
Kendiliğinden oldu çok şükürKendiliğinden mi oldu yoksa tedavi ile mi
doktor çarşamba günü kalp atişi için çağırdıSen duydun mu kalp atışlarını. Ne durumdasın tam olarak?
Benimde hamd olsunKendiliğinden oldu çok şükür
Bende salı günü gideceğim. İnşallah iyi haberler veririzdoktor çarşamba günü kalp atişi için çağırdı
İnşallah canım benimBende salı günü gideceğim. İnşallah iyi haberler veririz
Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsinBenimde hamd olsunhiç bir sorun yoktu olmuyordu. 3 kez çatlatma 1 kez aşılama yaptırdım tutmadı sonra rabbim kendiliğinden nasip eyledi
Amin inşallah canım benim haber et banaRabbim kucağımıza almayı da nasip etsin
Tamam burdan yazarım sonucu. Sende mutlaka yaz.Amin inşallah canım benim haber et bana
Ultrason görüntünü paylaşabilir misin?Amin inşallah canım benim haber et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?