• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ultrason görüntüsü

CerkesMaria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
En iyi cevaplar
1
Emoji Skoru
1.092
Puanlar
63
Kızlar ultrason goruntusune bakar mısınız dogru mu yorumlamısım cozemedım kafamda
IMG_5823.webp

🔔

🔔

Uzman değilim ama yukarıdaki büyük boşluk bana farklı geldi. Onu kadın doğumcunuza sordunuz mu? Normalde kese beyaz alanın ortasında olur o büyük alanın bir anlamı olabilir mi acaba? Kesenizi de gördüm ama soluk beyaz ve biraz dışarıda gibi geldi belki tamamen normaldir farklı sadece

Yuvarlak olan küçük kısım. Bakın ben eski bir gebeliğimden olan görüntüyü atayım size. Sağda gözüken kese de aynı kese ama büyütülmüş hâli.
Evet normali tam bu benimkisi de böyleydi

Uzman değilim ama yukarıdaki büyük boşluk bana farklı geldi. Onu kadın doğumcunuza sordunuz mu? Normalde kese beyaz alanın ortasında olur o büyük alanın bir anlamı olabilir mi acaba? Kesenizi de gördüm ama soluk beyaz ve biraz dışarıda gibi geldi belki tamamen normaldir farklı sadece
O buyuk bosluk ıdrar kesesı

Haftasıyla uyumlu haftaya gel kalp atısına bakalım dedı
O zaman ultrason görüntüsüne hiç takılma. Biraz fazla genel görüntü almış herhalde, idrar kesesi de görünmüş ondan kafa karışıyor allah korusun kanama alanı mı dedim ama bu kadar büyük kanama alanı olamaz değil yani. Kese görünüyor sadece farklı şekilde. Bebiş marjinal biri olacak :)

Kızlar problem su aynı gun ıcınde ıkı doktora gıttım son adet tarıhıme gore 6+0 olmam gerekıyor kendı doktorum gecen hafta keseyı 7.12 mm ölçtü bu hafta 11.46 ölçtü kese gelısımı bıraz yavas kalmıs daha buyuk olmadını beklerdım dedı bende panıkledım farklı bır doktora gıttım oda baktı haftasıyla uyumlu 20 mm dedı haftaya gel kalp atıdını duyalım gayet saglıklı bır gebelık dedı ıkı goruntuyude ekledım @SED @Mavi Mor Yesil

Eklentiler

• IMG_5806.webp
    IMG_5806.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5807.webp
    IMG_5807.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar problem su aynı gun ıcınde ıkı doktora gıttım son adet tarıhıme gore 6+0 olmam gerekıyor kendı doktorum gecen hafta keseyı 7.12 mm ölçtü bu hafta 11.46 ölçtü kese gelısımı bıraz yavas kalmıs daha buyuk olmadını beklerdım dedı bende panıkledım farklı bır doktora gıttım oda baktı haftasıyla uyumlu 20 mm dedı haftaya gel kalp atıdını duyalım gayet saglıklı bır gebelık dedı ıkı goruntuyude ekledım @SED @Mavi Mor Yesil
1 hafta içinde kalp atışını duyman lazım zaten duyduğunda için rahatlayacak merak etme. Takılma şimdilik bunlara.

Back
X