- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 1.092
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kızlar ultrason goruntusune bakar mısınız dogru mu yorumlamısım cozemedım kafamda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese bu şekilde olmaz ki. Daha siyah ve yuvarlak oval fasulye gibi olur. Bence kese değil orası.Kızlar ultrason goruntusune bakar mısınız dogru mu yorumlamısım cozemedım kafamdaEki Görüntüle 3711102
Kese bu şekilde olmaz ki. Daha siyah ve yuvarlak oval fasulye gibi olur. Bence kese değil orası.
Neresi pekıKese bu şekilde olmaz ki. Daha siyah ve yuvarlak oval fasulye gibi olur. Bence kese değil orası.
Yuvarlak olan küçük kısım. Bakın ben eski bir gebeliğimden olan görüntüyü atayım size. Sağda gözüken kese de aynı kese ama büyütülmüş hâli.Neresi pekı
Benımkınde pekı neresıYuvarlak olan küçük kısım. Bakın ben eski bir gebeliğimden olan görüntüyü atayım size. Sağda gözüken kese de aynı kese ama büyütülmüş hâli.
Benımkınde pekı neresı
Evet normali tam bu benimkisi de böyleydiYuvarlak olan küçük kısım. Bakın ben eski bir gebeliğimden olan görüntüyü atayım size. Sağda gözüken kese de aynı kese ama büyütülmüş hâli.
O buyuk bosluk ıdrar kesesıUzman değilim ama yukarıdaki büyük boşluk bana farklı geldi. Onu kadın doğumcunuza sordunuz mu? Normalde kese beyaz alanın ortasında olur o büyük alanın bir anlamı olabilir mi acaba? Kesenizi de gördüm ama soluk beyaz ve biraz dışarıda gibi geldi belki tamamen normaldir farklı sadece
Doktor ne dedi onun yorumu neydiO buyuk bosluk ıdrar kesesı
Haftasıyla uyumlu haftaya gel kalp atısına bakalım dedıDoktor ne dedi onun yorumu neydi
O zaman ultrason görüntüsüne hiç takılma. Biraz fazla genel görüntü almış herhalde, idrar kesesi de görünmüş ondan kafa karışıyor allah korusun kanama alanı mı dedim ama bu kadar büyük kanama alanı olamaz değil yani. Kese görünüyor sadece farklı şekilde. Bebiş marjinal biri olacak :)Haftasıyla uyumlu haftaya gel kalp atısına bakalım dedı
1 hafta geçmesini beklemek en iyisi hemde büyümuş olur hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallahHaftasıyla uyumlu haftaya gel kalp atısına bakalım dedı
1 hafta içinde kalp atışını duyman lazım zaten duyduğunda için rahatlayacak merak etme. Takılma şimdilik bunlara.Kızlar problem su aynı gun ıcınde ıkı doktora gıttım son adet tarıhıme gore 6+0 olmam gerekıyor kendı doktorum gecen hafta keseyı 7.12 mm ölçtü bu hafta 11.46 ölçtü kese gelısımı bıraz yavas kalmıs daha buyuk olmadını beklerdım dedı bende panıkledım farklı bır doktora gıttım oda baktı haftasıyla uyumlu 20 mm dedı haftaya gel kalp atıdını duyalım gayet saglıklı bır gebelık dedı ıkı goruntuyude ekledım @SED @Mavi Mor Yesil