ultrason görüntüsünden anlayan bakabilir mi ? doktor kürtaj yapacağız dedi

efinays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
26
4
1
32
merhaba. ben normalde 5 haftalık hamileyim sanıyordum ama doktor 6 haftalık olduğunu söyledi. kese şekli bozukmuş ve kese istenmeyen yerdeymiş. aşağıda dedi yani. bu istenmeyen yer neresi oluyor tam olarak ? kalp sesini de duymadık. sağlıksız gebelik haftaya kürtaj yapalım dedi. anlayan ultrason görüntüsünden bi bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_611DD3D8-2F18-4882-9BC3-A2195605C4D5.webp
    IMG_611DD3D8-2F18-4882-9BC3-A2195605C4D5.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba siz tekrar başka bir doktora daha görünün isterseniz Allah'tan ümit kesilmez 🙏

merhaba. ben normalde 5 haftalık hamileyim sanıyordum ama doktor 6 haftalık olduğunu söyledi. kese şekli bozukmuş ve kese istenmeyen yerdeymiş. aşağıda dedi yani. bu istenmeyen yer neresi oluyor tam olarak ? kalp sesini de duymadık. sağlıksız gebelik haftaya kürtaj yapalım dedi. anlayan ultrason görüntüsünden bi bakabilir mi
Bir doktorla sakın yetinmeyin

Kesinlikle birden fazla doktora gidin ..Hamileliğimde alanı kardiyoloji olan doktora gittim..Koskocaman yaptı bebeğimin kalbini tıbbi bilgim yok...Bak dedi bu koskocaman beyazlıgı goruyormusun ıste bu kalbı delik dedi🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Eşime söylediğimde burnundan kanlar geldi aniden mahfolduk..

Büyükşehirin araştırma hastanesinin doçentine gittik..Raporuda gördü ..Tam oraya baktı ki bu doktorda kadın doğum alanı..Nasıl delik dedi bence degıl bu ama doguma hazırlıklı gırecez dedı..

Şükür ki delik değilmiş..Damarı deliğe benzetmiş..

Belki birilerine de ümit olur...Arkadaslar birden fazla doktora gidelim..Bu diğer doktor kötüdür anlamına da gelmiyor olsun sonucta orda bısı gordu bızde hazırlıgımızı yaptık ya da dıger doktorun dedıgı gibi riske girmek ıstemedı neyse ne ...

Olabılıyor böyle seyler..

Back
X