ben de erkek diyorumMerhabalar rica etsem ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yaparmisiniz 12 haftalık olduk
Teşekkür ederimErkek diye düşünüyorum
Teşekkür ediyorumben de erkek diyorum
Sizce bizim nedir? 12 haftalıkben de erkek diyorum
Kız gibi duruyorSizce bizim nedir? 12 haftalık
Teşekkür ediyorumKız gibi duruyor
Çok anladığımdan değil ama ben de sizin baktığınız yere bakıyorum 3 çizgi varsa kız çıkıntı varsa erkek diye düşünüyorumTeşekkür ediyorumneye göre tahmin ediyorsunuz, ben sol tarafta üç çizgi gördüm sanki (yani kız gibi) sizde gördünüz müü?
ErkekSizce bizim nedir? 12 haftalık
Merhabalar rica etsem ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yaparmisiniz 12 haftalık olduk
Sizce cinsiyeti ne? 3D ultrason görüntüsünde belli olan bir şey varmı acaba? 11hafta 6günlükKız gibi duruyor
17 haftalık ve söylenmediyse kızdır bence17 haftalık cinsiyet daha söylenilmedi?
Eki Görüntüle 3603329
Canım çok anladığımdan söylemiyorm ama ben erkek gibi gördüm, sağlıkla gelsinSizce cinsiyeti ne? 3D ultrason görüntüsünde belli olan bir şey varmı acaba? 11hafta 6günlük
Ee bu bariz erkekMerhabalar benim içinde cinsiyet tahmininde bulunur musunuz ? 13+4
Teşşekür ederim yorumunuz için. Kız çıkarsa sürpriz olacak. Erkek diyor her kes)Canım çok anladığımdan söylemiyorm ama ben erkek gibi gördüm, sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?