- 21 Şubat 2015
- 203
- 142
- 37
- Konu Sahibi cupcakedelisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah hepimizin bebislerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin rabbim en önemlisiCanim bana kiz gibi geldi bebisin allah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins
Teşekkür ederim yorumunuz için nasip bakalım ne zaman öğrencez merakla bekliyorum rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahErkek gibi geldi hayırlısı olur insallah
12 hafta 3 günlük ultrason görüntümüzkaç haftalık?
12 hafta 3 günlük ultrason görüntümüz
Teşekkür ederim yorumunuz için hayırlısı inşallah cinsiyeti öğrenince sizlerlede paylaşırım inşallahKız gibi düşünüyorum.
Haftayı sorma sebebim de bizim ultrason görüntülerinden o döneminkini bulup karşılaştırmak içindi
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için öğrenince sizlerle de paylaşıcam inşallahKız mı ne...
Bıdıkk
Allah hayırla kucagınıza almak nasip etsin
Yok hiç birşey söylemedi kesin emin olmadan söyliyemem dedi 2-3 hafta sonra tekrar bakarız dedi o zaman belli olabilir dediDr. Hic % delik bir sey soyledimi hayirli olsun bu arada ☺
en doğrusuBen yuzdelik vereyim sana
%50 kiz olcak
hadi yaaaa bılmıodum onuAma herkese yorum yapılmış kesede bulunduğu duruma göre 7 ile 9 haftada Bebeğin bulunduğu yere göre yorum yapan çok bir bak istersen bende bir sormak istedim