Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana uyumlu geldi haftasına göre bebegin baştan popo ya uzunluğu.. hem oglumda hem kizim da detaylı ultrason da 12 + 5 gunlukken cinsiyetini orendim. Hayırlı.olsun gebeliginiz.rabbim tamamına erdirsin ins9 haftalik gebeyim
EFW:429g+64g
crl:25.1mm
GA:9w 2 d
bu sonuclar normal mi acaba birde kacinci haftada cinsiyet bellu olur
Allah razi olsun hayirli saglikli evlatlarimiz olsun insallahBana uyumlu geldi haftasına göre bebegin baştan popo ya uzunluğu.. hem oglumda hem kizim da detaylı ultrasonun da 12 + 5 gunlukken cinsiyetini orendim. Hayırlı.olsun gebeliginiz.rabbim tamamına erdirsin insbi ay sonra rennkli ultrasonda ense olcumu yapılırken bebeginizde gosterirse ogrenirsiniz cinsiyetini.
![]()
Allah razi olsun.2. Ayimda kaldimMerhaba size bi kaç kere denk gelmiştim. Bebek konusunda telaşlı görmüştüm sizi sorularınız heyecanınız falan ne güzel hamile kaldıgınızı ögrenmişsiiz. Tebrik ederim kucagınıza almanıza nasip olur inşallah.
ilk ayınızdan mı kaldınız baya heyecanlıydınız
Allah razi olsun.2. Ayimda kaldim
Adetim bittiktn sonra bi gunde bir oldu bi hafta .sonra ki bi hafta hergun oldu.belirtimde mide yanmasi bide kirpiklerim karman corman olmustu eskilerde oyle anlarmis :)belirtileriniz nelerdi ve yumurtlama günlerinize falan dikkat ettiniz mi biraz paylaşabilir misiniz ?
Adetim bittiktn sonra bi gunde bir oldu bi hafta .sonra ki bi hafta hergun oldu.belirtimde mide yanmasi bide kirpiklerim karman corman olmustu eskilerde oyle anlarmis :)
Rabbim sizede en hayirli zamanda nasip etsin insallah bu arada bal corekotu tarcin karisiminida yapmistim belki ondanda hmn olmus olabilir bi sorunum yoktu ama birincide olmayinca korkmustumOlacağı varsa oluyor yani normalde gun aşırı derler ya ne güzel ya fazla bekletmemiş rabbim Allah nazarlardan saklasın banada dua edin lütfen anlarsınız beni
Adetimin ikinci gunu basladim kac gun kullandm hatrlamiorum ama en az 10 gundu Nette arastrirsanz daha net bilgi alirsinz tabibende korktum şimdi olmayınca insan ister istemez korkuyor.
duydum onu ama nasıl yaptınız tam olarak ne zaman basladınız
Adetimin ikinci gunu basladim kac gun kullandm hatrlamiorum ama en az 10 gundu Nette arastrirsanz daha net bilgi alirsinz tabi