gecmis olsun cnm allah sifa versinnn..kaç haftalık hamilesinn... bi sorun olmazmı sence(
merhaba şükürler olsun 19 hafta 3 günlük hamileyim.benim kanamam çok aşırıydı ,bende plasenta previa varmış hastanede anlamadılar.düşük tehtidi denildi.özel den doktora gittim doktor gördü.bebegimin eşi aşagıdaymış.herneyse bizler mecbur kaldıgımız için girdik ultrasona yüregini ferah tut.bişe olmaz.
arkadaslarr benim bebeğimde sıvı azaldıgında sık ultrasona girdim haftada 3 defa bile... ama öülorum korkudan acaba cocuguma böle bişey olcakmı diye doktora giderken ultrason zararmı verio acaba.. doktor bi sorun olmaz dio .. ama başkaları beyninde hasar olur dedi kafayı yemek uzereyim..etrafında çevresinde hic sık ultrasona giren oldumu.. Allah rızası icin cvp verin ((
arkadaslarr benim bebeğimde sıvı azaldıgında sık ultrasona girdim haftada 3 defa bile... ama öülorum korkudan acaba cocuguma böle bişey olcakmı diye doktora giderken ultrason zararmı verio acaba.. doktor bi sorun olmaz dio .. ama başkaları beyninde hasar olur dedi kafayı yemek uzereyim..etrafında çevresinde hic sık ultrasona giren oldumu.. Allah rızası icin cvp verin ((
Allah biran önce kucağına almayı nasip etsin.o kadar sıkıntı yapma.bebişinde hisseder.içini rahat tut cnm.bebişin kaç aylık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?