canım daha bişi bellı olmazkı henuz erken:)bende öle erkenden gıtmiştim doktor hamılesın demişti ama keseyı bıle gorememiştik:)bıdahakıne sadece keseyı gorduk doktor yıne bişi demedı bebek hemen öle gorunmuyo yanı:)en sonunda gorduk bebişi.cunku boş kesecık olayı falan oluyomuş ama inşallah sende bıdahakı kontrolde gorursun mınık bı nokta:):)yani bebişini.
yaa bende bugün doktora gittim degerlerimde gebeyim ama keseyi göremedik persembe günü doktor bir daha cagırdı keseyi görmemiz gerek, alttan bile bakabilirz dedi cok korkuyorum kızlarrr 5 hafta 2günlük hamileyim.
Bende 5+3 iken girmiştim ilk ultrasona. Biz keseyi çok net gördük, 5+3 iken kese boyutu 18 mm.'di ama sen ona çok takılma. Bazı hamileliklerde kese çok hızlı büyüyüp sonradan durabilioor,sanırım benimki öyle :)) Bakalım yarın kalp atışı dinlemeye gidicez, hayırlısıyla bi duyuyim de rahatlıycam walla :))
Bende 5+3 iken girmiştim ilk ultrasona. Biz keseyi çok net gördük, 5+3 iken kese boyutu 18 mm.'di ama sen ona çok takılma. Bazı hamileliklerde kese çok hızlı büyüyüp sonradan durabilioor,sanırım benimki öyle :)) Bakalım yarın kalp atışı dinlemeye gidicez, hayırlısıyla bi duyuyim de rahatlıycam walla :))
Yaa benim ikinci gebeligim bu ilkinde 6haftalikken gitmistim doktora cok net bebegide gormustuk ama o gebeligi bazi sorunlardan dolayi deVam ettirememistim dis gebelik degildir insallah cok korkuyorum persembeyide beklicek sabrim bile kalmadi uyuyamiyoruz esimle