ultrason resmi yorumlayabilirmisiniz kızlar??

bambucan

kocam ve kızım herşeyim..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
876
132
123
selam kızlar..
şuan 6,3deyim. tam 5,3 deyken ilk kontrolüme gittik. vajınal ultrasonla gördük kesemizi. ama doktor bebek göründümü kesenin büyüklüğü nedir ne değildir bişey söylemedi. resmin altında +13,5mm x 7,5mm yazıyordu.. kesinin boyutları bumu oluo ve normalmi? beni bilgilendirirmisiniz kızlar lütfen:(:44:

canım daha bişi bellı olmazkı henuz erken:)bende öle erkenden gıtmiştim doktor hamılesın demişti ama keseyı bıle gorememiştik:)bıdahakıne sadece keseyı gorduk doktor yıne bişi demedı bebek hemen öle gorunmuyo yanı:)en sonunda gorduk bebişi.cunku boş kesecık olayı falan oluyomuş ama inşallah sende bıdahakı kontrolde gorursun mınık bı nokta:):)yani bebişini.

yaa bende bugün doktora gittim degerlerimde gebeyim ama keseyi göremedik persembe günü doktor bir daha cagırdı keseyi görmemiz gerek, alttan bile bakabilirz dedi cok korkuyorum kızlarrr 5 hafta 2günlük hamileyim.

Bende 5+3 iken girmiştim ilk ultrasona. Biz keseyi çok net gördük, 5+3 iken kese boyutu 18 mm.'di ama sen ona çok takılma. Bazı hamileliklerde kese çok hızlı büyüyüp sonradan durabilioor,sanırım benimki öyle :)) Bakalım yarın kalp atışı dinlemeye gidicez, hayırlısıyla bi duyuyim de rahatlıycam walla :))

Bende 5+3 iken girmiştim ilk ultrasona. Biz keseyi çok net gördük, 5+3 iken kese boyutu 18 mm.'di ama sen ona çok takılma. Bazı hamileliklerde kese çok hızlı büyüyüp sonradan durabilioor,sanırım benimki öyle :)) Bakalım yarın kalp atışı dinlemeye gidicez, hayırlısıyla bi duyuyim de rahatlıycam walla :))

Yaa benim ikinci gebeligim bu ilkinde 6haftalikken gitmistim doktora cok net bebegide gormustuk ama o gebeligi bazi sorunlardan dolayi deVam ettirememistim dis gebelik degildir insallah cok korkuyorum persembeyide beklicek sabrim bile kalmadi uyuyamiyoruz esimle

Canim korkma 5.haftada bebek gorunmuyormus zaten bir dahaki kontrole gittiginde allahin izniyle gorursun bebisini. Darisi benimde basimaa

Back
X