Doğuma Hazırlık ultrason resmine bakip cinsiyet tahmin edenler bakar mi lutfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar fala inanma falsizda kalma demişler ama resmi yükleyemedim bi avatar resmime baksanıza :))))

son gösterdiğin hafif bulanık yan görünümde bacaklarının ucundaki çıkıntı yere paralelse kız dimdik yukarı duruyorsa oğlan diye biliyorum ben

son gösterdiğin hafif bulanık yan görünümde bacaklarının ucundaki çıkıntı yere paralelse kız dimdik yukarı duruyorsa oğlan diye biliyorum ben

Ben anlamam o kadarindan bi turlu cozemedim sen goremedin mi paralel mi dik mi duruyo. Baska resmide yok ki gosteriyim

Hımm:) valla çok duydum %80 erkek diyip kız doğuran kız deyip erkek olan hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda, oğlan bizim kız bizim sonuçta

Tabi ki oyle ama iste ne yaparsin hayal bile kuramiyorum kiz mi oglan mi emin olamadigimdan :)

Hımm:) valla çok duydum %80 erkek diyip kız doğuran kız deyip erkek olan hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlarda, oğlan bizim kız bizim sonuçta
cnm benim bebegim içinde bir yorumda bulunabilirmisin

Eklentiler

• GEBELİK.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 182
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…