Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkultrason resmine göre cinsiyet yorumu
hiçbir ultrason da %100 tahmin olamaz. bacak altndan yanılma oluo ancak 20. haftadan sonra bacak arasından bilinebilir belki. Allah en doğrusunu bilir kaç haftalık bebeğin.. tahmin se erkeğe benzio.d
hiçbir ultrason da %100 tahmin olamaz. bacak altndan yanılma oluo ancak 20. haftadan sonra bacak arasından bilinebilir belki. Allah en doğrusunu bilir kaç haftalık bebeğin.. tahmin se erkeğe benzio.d
mrb bana 24 de erkk 28 de kız dediler. şimdi32 deym yarın ne diyecek bakalım.d ya 20 den sonra ancak bacak arasından anlayabilir oda tecrübeli bir dr sa.
bebeğimin 7 haftalıkken çekilmiş usg si...suan 9 haftalık... boyut büyüktü ve fotoyu kırparak ekledim umarım seciliyordur.. sizce bebeğimin cinsiyeti ne olabilir.? bu arada bioritme göre hamile kaldığım gün bana erkek günleri görünüyo eşime ise kıza yatkın günler gözüküyor.. aceba hangisi ağır basar? :)))