ULTRASON SONUCLARINIZ Neler

Persembe günü gidecem ben çok heyecanlıyım. Vakit de geçmiyor

Kaç haftalik ken ultrosan da görüldü ya da şöyle sorayım beta hcg değeriniz kaçtı?

Ben ilk 5 buçuk haftalık gitmiştim kese ve bebek görünmüştü, kalp atışı için de 10 gün sonra gel dedi doktor. Ben on gün boyınca kafama taktım benim bebeğimian neden kalbi atmıyor diye meğer herkeste aynıymış çok normalmiş

maşallah kavusmussun sen minik kusuna Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat eylesin

Amin inşallah :) hamilelik ve sonrasinda bu forumdan cok sey ogrendim sen de takip et canim. Merak ettigin seyleri ben de cevaplarim hazir bilgilerim tazeyken

Çok sağol eşim bazen kızıyor çok uğraşma telefonla falan Ayy uçuş modu yapıyorum buraya girerken. Fazla da girmiyorum ama çok mutlu oluyorum benim gibi hissedenleri gördükçe teselli aldikca

Selam sat 29 haziran ben de bugün ultrason a gittim kilolu olduğum için görünmüyormuş vajinal yapacaz dedi bende hazır değildim geri geldim.moralim bozuldu.pazartesi kan verdim sonuç 2070 vajinal baktı dan var mi

Meraba zambak biraz sabret canım alttan benim doktorum hic onermiyor

Selam sat 29 haziran ben de bugün ultrason a gittim kilolu olduğum için görünmüyormuş vajinal yapacaz dedi bende hazır değildim geri geldim.moralim bozuldu.pazartesi kan verdim sonuç 2070 vajinal baktı dan var mi
iki gün sonra tekrar git bu sefer görünür bende biraz gobekliyim dur bakalım bana ne dicek )) ben daha perşembe gidecem

merhaba;
Benim de bu salı 5 hafta+4 günlüktü ve betahcg 3000 'di. Kesenin boyutu 8mm civarındaydı. Karından yapılan ultrasonda bebeğin kalp atışı duyulmadı sonra aynı gün vaginal ultrason istedim ve ilk kalp atışı duyuldu. Fakat bu süreçte benim de hem kahverengi hem kırmızı kanamalarım oldu ve progestan kullandım kanamaların durması için çünkü bu kanamalar düşük tehlikesi anlamına geliyor. Şimdi 3 gündür kanamam yok herşey yolunda :)

iki gün sonra tekrar git bu sefer görünür bende biraz gobekliyim dur bakalım bana ne dicek )) ben daha perşembe gidecem
Dr biraz değişik konuştu şimdi buradan boyle gitmen senin sorumluluğunda falan filan hafta ici mutlaka gel ama vajinal muayeneye senin gözükmez fazla.kilolu sun dedi benim ilk gebelik fazla kiloydum gözükmüştü hemen ikilemlere başladık ya

Bence sen hamilesin şu anda bebeğin karından görülmemesi cok normal. Sadece kese görülebilir o da çoook minik olmalı. benim son adet tarihim 16 haziran ve bebeğin kalp atışını 3 gün önce, anca vajinal ultrasonla görebildik.

Èvet canım dun vajinal ultrason a girdim dr hanim dikişlerimi de baktı simdi bakayım daha sonra göremem dedi sonra 3 gün geçmiş dedi çok küçük dedi ...iki defa sordum hafta söylemesi gerekmiyor muydu sat 29 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…