Ultrason sonucu acilllll yardımmmmm

Eyiryah1987

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
208
130
103
38
Kızlar az önce devlet hastanesine kontrole gittim doktor çok suratsızdı soru bile soramadım bi sorunmu var hocam dedim yoooo dedi bana bu ultrason sonuçlarını verdi yazan ölçülerin hiç birinden anlamadım bebek 17 hafta dedi cinsiyeti dedim daha çok küçük dedi resimleride ekledim bilen cewap yazsın nolurrrr

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 240
  • image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 233
Net belli olmuyor ki çok garip çekmiş fotoğraflar, ayrıca birinde 17 haftalık birinde 18 haftalık yazıyor.

bacak boyuna göre 17 hafta 1 günlük baş çevresine göre 18 hafta 1 günlük. bebeğin boyu aşağı yukarı 17 cm. fl boyu yazıyor ya ilk kağıtta onu 7 ile çarpıp buluyorsun boyunu. 24.7= 16.8
cinsiyet için bir şey diyemem görüntü çok uzak ve kötü çekilmiş. Bebeğiniz haftasına göre normal sınırlar içinde, dertlenmeyin.

17 haftalik bebegin nesi küçükmüş acaba cinsiyet tahlili için. Canım sen başka doktordan randevu al tekrar git imkanın varsa.. içine sinsin . Artık cinsiyeti kesin olarak öğrenebilirsin bu haftada. Bebeğinin ölçümleri de iyi.. sağlıkla kucağına al insallah

bacak boyuna göre 17 hafta 1 günlük baş çevresine göre 18 hafta 1 günlük. bebeğin boyu aşağı yukarı 17 cm. fl boyu yazıyor ya ilk kağıtta onu 7 ile çarpıp buluyorsun boyunu. 24.7= 16.8
cinsiyet için bir şey diyemem görüntü çok uzak ve kötü çekilmiş. Bebeğiniz haftasına göre normal sınırlar içinde, dertlenmeyin.

Çok tşk ederim canım benim

17 haftalik bebegin nesi küçükmüş acaba cinsiyet tahlili için. Canım sen başka doktordan randevu al tekrar git imkanın varsa.. içine sinsin . Artık cinsiyeti kesin olarak öğrenebilirsin bu haftada. Bebeğinin ölçümleri de iyi.. sağlıkla kucağına al insallah

Canımm çok çokk sağol benim doktorum aslımda başka biri ama kendi doktorum uzak diye devlet hastanesine gittim ellerim çok uyuşuyodu tahlil yaptırmak için adam okadar moralimi bozduki anlatamam sana beni bi dövmediği kaldı cumartesi günü kendi doktoruma gidicem

Back
X