Radyoloji Ultrason sonucundan anlayan var mı?

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
29
Ya benim göğsümün altına da baktılar ne için baktılar anlamadım bilen var mı?d 6 cm felan yazıyo onlar ne kist boyutu mu?

Hastanenin önünden geciyorken bakmadılar heralde. Mutlaka bi şikayetiniz vardı, test yapmaya karar verildi ve buna karar veren doktor sonuçlarını size söyleyecektir.
tüylenme için gittim alt batın pelvik ultrasonu işaretledi doktor.Radyolojdeki adam göğsümün altına da baktıı.Ultrason sonuçlarında d 6 cm d 12 cm felan yazıyor bunlar kist boyutu mu

tüylenme için gittim alt batın pelvik ultrasonu işaretledi doktor.Radyolojdeki adam göğsümün altına da baktıı.Ultrason sonuçlarında d 6 cm d 12 cm felan yazıyor bunlar kist boyutu mu
Bulgularda yazar kist varmı yokmu diye. O d yi kodlama gibi düşünün. Gögsün bi Bölümü'dür o muhakkak. Mesela dizlerdede l bilmem kac derler hep. Ama kist, nodül vs varsa bulgularda yazar

ya siz doktorsunuz galiba cevap verirseniz sevinirim.Ben hormon testi için gittiğimde sabah bir şeker yemiştim bunun çok etkisi olur mu?Doktor sonuca normal dedi ilaç yazmadı da ?

Hormon testinizi açlık tokluk etkilemez. Ama açıkçası yazdığınızı pek anlamadım. Sonucun fotoğrafını yüklerseniz daha net bişey söyleyebilirim.

Hormon testinizi açlık tokluk etkilemez. Ama açıkçası yazdığınızı pek anlamadım. Sonucun fotoğrafını yüklerseniz daha net bişey söyleyebilirim.
ya doktor da açmısın diye sordu ama dediğim gibi bir şeker yedim herkes sonucu değiştirir diyor:/ tşkr edrm cvp için yükleyeblrsem bi ara yüklicem fotoyu da

X