Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hastanenin önünden geciyorken bakmadılar heralde. Mutlaka bi şikayetiniz vardı, test yapmaya karar verildi ve buna karar veren doktor sonuçlarını size söyleyecektir.
Hastanenin önünden geciyorken bakmadılar heralde. Mutlaka bi şikayetiniz vardı, test yapmaya karar verildi ve buna karar veren doktor sonuçlarını size söyleyecektir.
tüylenme için gittim alt batın pelvik ultrasonu işaretledi doktor.Radyolojdeki adam göğsümün altına da baktıı.Ultrason sonuçlarında d 6 cm d 12 cm felan yazıyor bunlar kist boyutu mu
tüylenme için gittim alt batın pelvik ultrasonu işaretledi doktor.Radyolojdeki adam göğsümün altına da baktıı.Ultrason sonuçlarında d 6 cm d 12 cm felan yazıyor bunlar kist boyutu mu
Bulgularda yazar kist varmı yokmu diye. O d yi kodlama gibi düşünün. Gögsün bi Bölümü'dür o muhakkak. Mesela dizlerdede l bilmem kac derler hep. Ama kist, nodül vs varsa bulgularda yazar
Overler polikistik olarak değerlendirilmiştir yazıyor.Ultrasonda da d 6.67 cm L 0.00 mm başka birinde D 11.0 cm birinde de pelvik yazıyor bunda D 14.0 cm yazıyor.
ya siz doktorsunuz galiba cevap verirseniz sevinirim.Ben hormon testi için gittiğimde sabah bir şeker yemiştim bunun çok etkisi olur mu?Doktor sonuca normal dedi ilaç yazmadı da ?
ya siz doktorsunuz galiba cevap verirseniz sevinirim.Ben hormon testi için gittiğimde sabah bir şeker yemiştim bunun çok etkisi olur mu?Doktor sonuca normal dedi ilaç yazmadı da ?
ya doktor da açmısın diye sordu ama dediğim gibi bir şeker yedim herkes sonucu değiştirir diyor:/ tşkr edrm cvp için yükleyeblrsem bi ara yüklicem fotoyu da