Kızlar 6+3 teyim geçen hafta kesem göründü pazartesi günü de yani 23.ocakta bebeğimde göründü kalp atışıyla çok şükür ama doktorum ikiz olabilir çünkü iki tane beyazlık gördüm dedi bir kalp atışı mevcuttu çok şükür ama dediğim gibi ikiz olabilir kalp atışı yok emin olamıyorum yolk kesesi de olabilir dedi 7şubata tekrar çağırdı o zaman netleşir dedi ayrıca 5.haftamda kan değerim 10240 a çıkmıştı ozaman da değerimi görüp ikiz olabilir dedi yorumlarınızı bekliyorum
Kızlar 6+3 teyim geçen hafta kesem göründü pazartesi günü de yani 23.ocakta bebeğimde göründü kalp atışıyla çok şükür ama doktorum ikiz olabilir çünkü iki tane beyazlık gördüm dedi bir kalp atışı mevcuttu çok şükür ama dediğim gibi ikiz olabilir kalp atışı yok emin olamıyorum yolk kesesi de olabilir dedi 7şubata tekrar çağırdı o zaman netleşir dedi ayrıca 5.haftamda kan değerim 10240 a çıkmıştı ozaman da değerimi görüp ikiz olabilir dedi yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 3197256
Eki Görüntüle 3197257
Eki Görüntüle 3197258
Merhaba evet gittim ikiz gebelikti birtanesinin kalp atışı malesef başlamadı sonlandı şimdi de vücudum o keseyi atıyor kanama yaşıyorum ama diğer bebiş sağlıklı çok şükür rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Merhaba evet gittim ikiz gebelikti birtanesinin kalp atışı malesef başlamadı sonlandı şimdi de vücudum o keseyi atıyor kanama yaşıyorum ama diğer bebiş sağlıklı çok şükür rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin
Bende ikiz hamilelik yasiyorm gectigmz sali ogrendm ikiz oldugunu birinin kalbi atiyorken digeri cok zayif attigini soledi doktor haftaya gel dedi ben haftaya cuma gidecem bakalm nolacak acikcasi ikiside olsn istiyorm cunku ilk bebegim dusuk oldu onun yerine koymak istiyorm
Bende ikiz hamilelik yasiyorm gectigmz sali ogrendm ikiz oldugunu birinin kalbi atiyorken digeri cok zayif attigini soledi doktor haftaya gel dedi ben haftaya cuma gidecem bakalm nolacak acikcasi ikiside olsn istiyorm cunku ilk bebegim dusuk oldu onun yerine koymak istiyorm