Ultrason tahmininiz ikiz gebelik mi?

Dgnmasal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.857
779
38
34
Kızlar 6+3 teyim geçen hafta kesem göründü pazartesi günü de yani 23.ocakta bebeğimde göründü kalp atışıyla çok şükür ama doktorum ikiz olabilir çünkü iki tane beyazlık gördüm dedi bir kalp atışı mevcuttu çok şükür ama dediğim gibi ikiz olabilir kalp atışı yok emin olamıyorum yolk kesesi de olabilir dedi 7şubata tekrar çağırdı o zaman netleşir dedi ayrıca 5.haftamda kan değerim 10240 a çıkmıştı ozaman da değerimi görüp ikiz olabilir dedi yorumlarınızı bekliyorum

Olabilir ama kalp atışı yoksa ya henüz gelişmedi ya da ikinci bebeğiniz sağlıklı olmayabilir. En iyi cevabı kontrole gittiğinizde doktor verecektir.

Benimde 6+5 ikiz gebelik birinin kalbi guzel atiyorken digerinin zayif dedi doktor bende haftaya gidicem ama cok merak ediyorm ve uzuluyormda
Merhaba evet gittim ikiz gebelikti birtanesinin kalp atışı malesef başlamadı sonlandı şimdi de vücudum o keseyi atıyor kanama yaşıyorum ama diğer bebiş sağlıklı çok şükür rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bende ikiz hamilelik yasiyorm gectigmz sali ogrendm ikiz oldugunu birinin kalbi atiyorken digeri cok zayif attigini soledi doktor haftaya gel dedi ben haftaya cuma gidecem bakalm nolacak acikcasi ikiside olsn istiyorm cunku ilk bebegim dusuk oldu onun yerine koymak istiyorm

Hayırlısı ne ise öyle nasip etsin rabbim umarım ikiside sağlıklı şekilde devam ederçok güzel duygular rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun. Üzülme sakın bir meleğin seninle. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…