- 10 Nisan 2021
- 184
- 147
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ladykiller3
Merhaba kizlar. Yarin ilk kontrole gidecegim 6+3 um. Ilk ultrason karindan mi yapiliyor yoksa alttan mi acaba? Birde kan testleri yapilir mi ac mi gitmem gerekir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktorun ilk bir vajinak muayene etmisti kalinlasmaya vs bakiyormus. Sonra hem karindan hem vajinal ultrasonla bakti. 12. Haftaya kadar hep vajinal de bakti. Kimi doktor ise karindan bakmayi tercih ediyor. O yuzden net bir sey soylemek guc. Kan testi ne istemisti? ac olmak daha iyi olur, ben oyle yaptirdim.Merhaba kizlar. Yarin ilk kontrole gidecegim 6+3 um. Ilk ultrason karindan mi yapiliyor yoksa alttan mi acaba? Birde kan testleri yapilir mi ac mi gitmem gerekir?
Cok sagolun ilk hastaneye gidecegim icin testler yapar diye dusundum vitamin hormin vsBenim doktorun ilk bir vajinak muayene etmisti kalinlasmaya vs bakiyormus. Sonra hem karindan hem vajinal ultrasonla bakti. 12. Haftaya kadar hep vajinal de bakti. Kimi doktor ise karindan bakmayi tercih ediyor. O yuzden net bir sey soylemek guc. Kan testi ne istemisti? ac olmak daha iyi olur, ben oyle yaptirdim.
Enfeksiyon, kan sayimi, idrar, d vitamini folik asit gibi testlere bakmisti benim doktorum. Kimi doktor kalp atisi gormeden bu testleri yapmiyor devlet hastanesinde boyle duydum baya. Yine de aklinizda bulunsun.Cok sagolun ilk hastaneye gidecegim icin testler yapar diye dusundum vitamin hormin vs
Tamamdir cok tesekkurlerEnfeksiyon, kan sayimi, idrar, d vitamini folik asit gibi testlere bakmisti benim doktorum. Kimi doktor kalp atisi gormeden bu testleri yapmiyor devlet hastanesinde boyle duydum baya. Yine de aklinizda bulunsun.
Ben kalp atışını o haftada duydum daha üç gün önce inşallah sende duyarsın karından bakılması yada vajinal bakılması doktor bağlı hangisini uygun görürse kan testleri için doktorun seni yönlendirir merak etmeMerhaba kizlar. Yarin ilk kontrole gidecegim 6+3 um. Ilk ultrason karindan mi yapiliyor yoksa alttan mi acaba? Birde kan testleri yapilir mi ac mi gitmem gerekir?
Cok tesekkur ederim insallah bende duyarimBen kalp atışını o haftada duydum daha üç gün önce inşallah sende duyarsın karından bakılması yada vajinal bakılması doktor bağlı hangisini uygun görürse kan testleri için doktorun seni yönlendirir merak etmeEn iyi bilgiyi doktorun verir
Cok sagolun ilk hastaneye gidecegim icin testler yapar diye dusundum vitamin hormin vs
bu testler yapılıyor ancak bunlar için açlık gerekmiyor. yine de ihtiyatlı olup aç gidecekseniz rahat tüketebileceğiniz bir atıştırmalık almayı unutmayın yanınıza. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.Enfeksiyon, kan sayimi, idrar, d vitamini folik asit gibi testlere bakmisti benim doktorum.
Vitamin vs bakilacaksa gerekiyorbu testler yapılıyor ancak bunlar için açlık gerekmiyor. yine de ihtiyatlı olup aç gidecekseniz rahat tüketebileceğiniz bir atıştırmalık almayı unutmayın yanınıza. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Insallah ❤Ben de ilk kontrole çarşamba gideceğim inşaallah. Ben de bilgilendimİnşaallah görürüz bebeği de kalp atışlarını da duyarız
![]()
Cok sagolunbu testler yapılıyor ancak bunlar için açlık gerekmiyor. yine de ihtiyatlı olup aç gidecekseniz rahat tüketebileceğiniz bir atıştırmalık almayı unutmayın yanınıza. Sağlıkla doğsun bebeğiniz.