Ultrason

esocannnnn

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
371
231
18
25
Kızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım

Eklentiler

• IMG_5473.webp
    23 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar tahmini 5+3 falan sizce kesenin böyle olması falan normal mi doktor henüz bir sey demedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kendi doktoruma izinde olduğu icin baska birine gitmek zorunda kaldım
kesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)

kesenı olcup 5+3 dedıyse 2 3 gun farkeder ancak ama dogrusu oluyor. kesede ben kotu bısı gormedım neden endıselendın? seklı mı? seklı de guzel :)
Yo kendisi ölçüp bir sey demedi hatta hiçbir sey demedi keseyi gördüm doktoruna gidebilirsin dedi 5+3 benim tahminim ne biliyim hiç bilgim yok merak ettim normal mi diye

Normal kesede birşey yok canım. Bir sonraki kontrolde bebişi görürsün kalp atışını duyarsın büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…