- 30 Eylül 2014
- 141
- 59
- 38
- Konu Sahibi Prenses10_
-
bası kocaman yuvarlak olan canım alt tarafta bası yani dikkatli bak.ztn başı büyük gövdesi küçük olur :)
:) bol bol bak ona inş bende görürüm senin gibiTahmin ettigim gibi tesekkur ederimmm :)
:) bol bol bak ona inş bende görürüm senin gibi
bnmde 3.hamileliğim ama ilk bebeğim olcak kısmetseAlllah sag saglim eli ayagi duzgun olark kucagimiza almayi nasip eder insallah. Az kaldi sende gorursun :)) heyecan verici benm ilk cocugummm bide
Ultrason fotografina bakinca nedense bebeginin kiz oldugunu dusundum:) bildigimden degil oyle icimden geldi:)
Eli ayagi saglikli bi bebisin olur insallah... Evham yapma kalbini temiz tut sen yinede...bnmde 3.hamileliğim ama ilk bebeğim olcak kısmetseevham üstüne evham yaşıyorum henüz bebeğim olcak heyecanını yaşayamadım
amin canım o güzel mutlu sonu görürüz inşallahEli ayagi saglikli bi bebisin olur insallah... Evham yapma kalbini temiz tut sen yinede...
Kız dedim canim ikiz degil:)Esimin ailesindede benim ailemdede ikizler var ilk ulstrosn fotosuna baktigimda bende ikiz dedim ama doktor bisi demedi keske ikiz olsa bi kiz bi erkek. Aama eli ayagi saglikli olsunda onemli degil pekte ikiz olmasi :))
Ay cnm kusura bkma yaKız dedim canim ikiz degil:)
Basi buyuk govdesi kucum :)
Alt taraftaki basi digeri taraf govdesi:)
4.39 cm yaziyoBasi buyuk govdesi kucum :)
Alt taraftaki basi digeri taraf govdesi:)
Her okudugunu kendi bebegine yorma lutfen , ben hamile kaldigimdan beri asla olumsuz seyleri okumuyorum randuvulerime gidiyorum doktorum hersey yolunda diyor ve donuyorum..Tesekkur ederim cnm. Ama suan bi endisem var daha demin forumda gezerken bisiler okudum. Ultrason fotosunda crl boyu 4.39 ama normalde daha buyuk oluomus anlamadm bisi brn((
Ee normal bu4.39 cm yaziyo
3 aylik bebis yaklasik 5 cm oluyor , bendede öyle yaaziyor canim4.39 cm yaziyo
Cok tesekkur edermEe normal bu
Başaşağı Durmuş sanki xanim :)Merhaba hamisler , bebegim bugun 11 hafta 1 gunluk bugun ultrasonda bebisimi gordum ve doktor acil gitmek zorunda kaldi... 2li test yaptirdik yarin sonuclari alicam. Ama ultrason fotosuna bakiyorum nerde basi oldugunu anlayamadm elleri gozukuyor gibi geliyor ayaklari felan ama tam net anlayamadm yardimci olurmusunuz ? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?