ultrason :)

Prenses10_

MeleGiM Yolda :)
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
141
59
38
Merhaba hamisler , bebegim bugun 11 hafta 1 gunluk bugun ultrasonda bebisimi gordum ve doktor acil gitmek zorunda kaldi... 2li test yaptirdik yarin sonuclari alicam. Ama ultrason fotosuna bakiyorum nerde basi oldugunu anlayamadm elleri gozukuyor gibi geliyor ayaklari felan ama tam net anlayamadm yardimci olurmusunuz ? :))

Eklentiler

• IMG_20141124_151941.webp
    514,7 KB · Görüntüleme: 147
bası kocaman yuvarlak olan canım alt tarafta bası yani dikkatli bak.ztn başı büyük gövdesi küçük olur :)

Alllah sag saglim eli ayagi duzgun olark kucagimiza almayi nasip eder insallah. Az kaldi sende gorursun :)) heyecan verici benm ilk cocugummm bide
bnmde 3.hamileliğim ama ilk bebeğim olcak kısmetse evham üstüne evham yaşıyorum henüz bebeğim olcak heyecanını yaşayamadım

Ultrason fotografina bakinca nedense bebeginin kiz oldugunu dusundum:) bildigimden degil oyle icimden geldi:)

Ultrason fotografina bakinca nedense bebeginin kiz oldugunu dusundum:) bildigimden degil oyle icimden geldi:)

Esimin ailesindede benim ailemdede ikizler var ilk ulstrosn fotosuna baktigimda bende ikiz dedim ama doktor bisi demedi keske ikiz olsa bi kiz bi erkek. Aama eli ayagi saglikli olsunda onemli degil pekte ikiz olmasi :))

Basi buyuk govdesi kucum :)
Alt taraftaki basi digeri taraf govdesi:)

Basi buyuk govdesi kucum :)
Alt taraftaki basi digeri taraf govdesi:)

Tesekkur ederim cnm. Ama suan bi endisem var daha demin forumda gezerken bisiler okudum. Ultrason fotosunda crl boyu 4.39 ama normalde daha buyuk oluomus anlamadm bisi brn ((

Tesekkur ederim cnm. Ama suan bi endisem var daha demin forumda gezerken bisiler okudum. Ultrason fotosunda crl boyu 4.39 ama normalde daha buyuk oluomus anlamadm bisi brn ((
Her okudugunu kendi bebegine yorma lutfen , ben hamile kaldigimdan beri asla olumsuz seyleri okumuyorum randuvulerime gidiyorum doktorum hersey yolunda diyor ve donuyorum..
Onternete herseyi kafaya taksak isimiz var demek ..
Senin hamileligin tadini cikar canim , :)
Asla olumsuz dusunme bebiste hissediyor ..

Ben 6. Hafta mesela doktora gittigimde keseyi bile gormedik ozaman bile kafama takmadim .
Hep iyi dusundum ...
10. Hafta felan gormustuk ..
Allahin izniyle hic bisey olmaz bebislerimize :)

Başaşağı Durmuş sanki xanim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…