- 10 Mart 2024
- 7
- 0
- 23
- Konu Sahibi laviniaa53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kız hissediyorum ama bacağının yanında da bi çıkıntı gördüm anlamadım tamDoktorunuz ne kadar garip ultrason fotisi çekiyormuş yav 11'd çocuğun her şeyi belli halbuki neyse içime kız doğdu
Çükücüğü o çıkıntı kadar olmuyor ya bence bacak ya da kordonu oBende kız hissediyorum ama bacağının yanında da bi çıkıntı gördüm anlamadım tam
Bak şu işaretlediğim yer bacağının arasında ufak
Yok yav benimki erkek 21 olduk netleşti tamamen artık 3 farklı doktor tarafındanO kordon bağı ucuna benziyor sanki benimki nedir çözemedim bakalım ne çıkacak
Ene çok minnok kız hissettim
Size erkek hissettimMerhaba bana da tahmin de bulunabilir misiniz ?
Doktor bugün bacak arasına bakıp kıza benziyor ama çok net değil dediEne çok minnok kız hissettim
Benim oğlanın pipiciği 16da anca göründü valla belli de olmazDoktor bugün bacak arasına bakıp kıza benziyor ama çok net değil dedi
Bak şu işaretlediğim yer bacağının arasında ufak
Benimkinide bakar mısınız teyzeleri ya çok merak ediyorum hayirlisi olsun ama bir oğlum var 11+2Ene çok minnok kız hissettim
Benimkinide bakar mısınız teyzeleri ya çok merak ediyorum hayirlisi olsun ama 11+2