ULTRASONA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ :)

Ay-Sel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
31
7
41
Slm kızlar, burada daha önce açılan bir konuda bebeğimizin kese içinde duruşuna göre cinsiyetini tahmin edilebilecegi yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gitti :) kesenin içinde bebeğimiz sol tarafta duruyorsa erkek sağ tarafta duruyorsa kız oluyormuş. Ne dersiniz yorumlarınızı merak ediyorum :anneadayı:

Slm kızlar, burada daha önce açılan bir konuda bebeğimizin kese içinde duruşuna göre cinsiyetini tahmin edilebilecegi yazıyordu. Ne kadar doğru bilmiyorum ama hoşuma gitti :) kesenin içinde bebeğimiz sol tarafta duruyorsa erkek sağ tarafta duruyorsa kız oluyormuş. Ne dersiniz yorumlarınızı merak ediyorum :anneadayı:
bende ilk defa duydum:) şu an :KK51:bebeğin nasl yattığını görebiliyorlar ki kaç aylıkken:)

bende ortada duruyorsa kız sağda duruyorsa erkek diye duymuştum hastanedeki bayanlardan.3 arkadaşımda baktık doğru çıktı .denk mi geldi bilemiyorum paylaşmak istedim
Öyle mi. Buradaki yorumlarda okumuştum ben de. Benim de sağa doğru duruyor :) kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeydi erkek diye yazıyor bi de. Sence o doğru mudur o_O

Öyle mi. Buradaki yorumlarda okumuştum ben de. Benim de sağa doğru duruyor :) kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeydi erkek diye yazıyor bi de. Sence o doğru mudur o_O
bilmiyorum canım ama anlattığım gibi kendimde de denedim doğru çıktı

y-Sel, post 670247"]Öyle mi. Bucanım i yorumlarda okumuştum ben de. Benim de sağa doğru duruyor :) kese yuvarlaksa kız fasulye şeklindeydi erkek diye yazıyor bi de. Sence o doğru mudur o_O[/QUOTE]
Canım 9-10 haftalikken ultrason ciktisinda görünen kesenin içinde saga sola yatış şeklinden anlaşılıyormus.
bilmiyorum canım ama anlattığım gibi kendimde de denedim doğru çıktı
Hayirlisi olsun diyelim o zaman canim:KK25:

Ben acikcasi inanmiyorm sagdaysa kiz da soldaysa erkek vs. Bide yuvarlaksa kiz, fasulyeyse erkek felan. Benimde sagdaydi ve yuvarlak gibiydi 9.cu haftada, dun doktorum erkek dedi.

sağda ve erkek bebek doğruluk payı varmış yani.
sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.Allah yardımcın olsun.:KK66:

Ben acikcasi inanmiyorm sagdaysa kiz da soldaysa erkek vs. Bide yuvarlaksa kiz, fasulyeyse erkek felan. Benimde sagdaydi ve yuvarlak gibiydi 9.cu haftada, dun doktorum erkek dedi.
Öyle mi hayırlı olsun canım :) cinsiyeti öğrenmek için acele ediyoruz belki de ondan böyle şeylere inanmak istiyoruz :KK68: kaç haftalık hamilesin ben 11 haftalık kaç haftalikken belli oldu cinsiyeti

bende ortada duruyorsa kız sağda duruyorsa erkek diye duymuştum hastanedeki bayanlardan.3 arkadaşımda baktık doğru çıktı .denk mi geldi bilemiyorum paylaşmak istedim
evet tetlım ablamın hem kızı var hem oğlu o da öyle demişti bebek saga yakın ve kese yumurta gibi elips seklindeyse erkek mercimek gibiyse kız...

Kızlarr genital acısını sorun dr.% 40 ve üstü erkk altı kız ve bilimsel bi yöntem yanılma payıda % 25miş.mutlaka biliyosunuzdur ama de cogu söylemiyo ısrar edin tahmin sormayın 11 12 haftalarda ki kontrollerinizde sorun.nasıl ense kalınlıgına bakıyosa onada bakıyo ama soylemiyolar yanılma payı oldugu için.sagda solda olayına gelince benim agrılarım hep sagımdaydı.dr genital acısına göre erkek dedi bu cuma netleşicek bakalım dogruluk payı her ikisinde de tutucqkmı :) bide ilk üç ay erkek anneyi pek yormuyomus.kız cok yoruyomus.ben cok rahattım.bulantım olmadı.erkğn kalp atısı daha sakin kızınki daha hızlıymıs.saglıklı olsunlarda giç farketmez.ama erkegi erkwnden bilmek isim kpnusında gerekli diye düşünüyorum ben hala kafama yatan ismi bulamadım.kız olursa hazır ama :))

Kızlarr genital acısını sorun dr.% 40 ve üstü erkk altı kız ve bilimsel bi yöntem yanılma payıda % 25miş.mutlaka biliyosunuzdur ama de cogu söylemiyo ısrar edin tahmin sormayın 11 12 haftalarda ki kontrollerinizde sorun.nasıl ense kalınlıgına bakıyosa onada bakıyo ama soylemiyolar yanılma payı oldugu için.sagda solda olayına gelince benim agrılarım hep sagımdaydı.dr genital acısına göre erkek dedi bu cuma netleşicek bakalım dogruluk payı her ikisinde de tutucqkmı :) bide ilk üç ay erkek anneyi pek yormuyomus.kız cok yoruyomus.ben cok rahattım.bulantım olmadı.erkğn kalp atısı daha sakin kızınki daha hızlıymıs.saglıklı olsunlarda giç farketmez.ama erkegi erkwnden bilmek isim kpnusında gerekli diye düşünüyorum ben hala kafama yatan ismi bulamadım.kız olursa hazır ama :))
Canım ben anlamadım ya kasiklardaki ağrıya göre mi belli olurmuş? Yoksa agrinin kasigin hangi tarafında olduğundan mi belli oluyormus

ilk keseyi gördük daha sonra bebegi minik bi şekilde kenarda gördüm daha sonra 9 haftada yıne kenarda bana göre soldadı merak ettim şimdi ne acaba:KK70:
Kesenin içinde sola yakın duruyorsa kız sağa yakın duruyorsa erkekmiş canım glb. Ayrıca kese yuvarlak şekildeyse kız fasulye gibiyse de erkek olabilirmiş. Ben 12 haftalık hamileyim yakın zamanda cinsiyeti ogrenicem inşallah. Benim de sağa doğru ve elips şeklinde. Size haber veririm burdan :emir_bebek:
IMG_20150401_220950.jpg

Kesenin içinde sola yakın duruyorsa kız sağa yakın duruyorsa erkekmiş canım glb. Ayrıca kese yuvarlak şekildeyse kız fasulye gibiyse de erkek olabilirmiş. Ben 12 haftalık hamileyim yakın zamanda cinsiyeti ogrenicem inşallah. Benim de sağa doğru ve elips şeklinde. Size haber veririm burdan :emir_bebek:Eki Görüntüle 1482547
benimki de böyle di kese ama daha cok armuta benzetmistim hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez haberdar ederiz artık cinsiytleri ni doğrumu degilmi artık öğreniriz:emir_bebek:

X