Ultrasonda 2 hafta geride olmak :S

Tatlici35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
566
1.112
113
Merhaba hanımlar.
Sizlere bir sorum var.
Ben tam 6 haftalık hamileyken doktora gittim. Doktor bana 6 haftalık değil, daha 4 h 3 g dedi.
Ama ben sat tarihimi biliyorum ve eminim. Daha ilk hamileliğim o anda heyecandan doktora soru sormakta aklıma gelmedi.
Ultrason da böyle mi oluyor, başlarda ?
Geç döllenme mi ?
Bu tarih benim sata göre değilde, ultrasona göre mi ?
Ama öyle de olsa 4 haftalık hamilenin kesesi gözükmez ki değil mi ?
Off kafamda deli sorular

Cnm geç döllenmedir bnde 7+5 dim adet tarihime göre dr 7+1 dedi bir hafta sonra yine gittim 8+1 der sanıyordum 8+5 dedi tam adet günüme göre demişti bnde sordum nasıl oldu dört gün gerideydi olabilir dedi bebekler çok çabuk büyüyo haftasını bulmuş dedi belki seninkide öyle olur ama korkma yani normal böyle şeyler

İçimi çok rahatlattınız, teşekkür ederim kaç gündür al, ver yapıp duruyordum. Peki sonradan benim bebeğim de haftasını bulur mu ?

İçimi çok rahatlattınız, teşekkür ederim kaç gündür al, ver yapıp duruyordum. Peki sonradan benim bebeğim de haftasını bulur mu ?
Bilemiyorum cnm bnmki sadece 4 gün fark vardı seninki bnmkine göre daha fazla ama bulmasada önemli değil görümcemin kızınında bebeği gerideydi şimdi doğdu maşallah bebeği iyi kilosu filan çok Kafana takma cnm oluruna bırak

Canım bana doktorum 2 hafta geç döllenme var demişti 6 haftalık olmam gerekirken 4 haftalık gözüküyodum ama keseyi görmüştük minik yuvarlak bişeydi hamilelik geçtikçe ultrasonla adet tarihin denkleşiyo zamanla çocuğun gelişimine bağlı biraz benim bazen önde gidiyor bazen geriden geliyor

Ohh iyi bari rahatlattın beni canım teşekkür ederim

benim 9 haftalıkken 7 haftalık görünüyodu 15 haftaya kadar hep geride gitti 16 haftada tam haftasındaydı şimdi 28 haftalığım 29 haftalık görünüyo 1 hafta ileriye attı bence can sıkılacak bi durum değil zaman geçtikçe düzene giriyo normalmiş bu farklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…