- Konu Sahibi DadsDaughter
Sağol cnm aynen; düşüncesiz bir dr'un patavatsızca bir lafı yüzünden merak ve telaş içinde kaldım boşu boşuna... Dün 6+6'ydım, bebeği (8.69 mm:)) ve kalp atışını gördük. Bana da haftayla uyumlu olduğunu söyledi dr çok şükür. Rabbim nazarlardan saklasın maşallah bize:)
çok sevindim canım biliyodum zaten

merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende antalyada anadolu ahstensi gittim bana beta hcg yaptı salı günü 8634 çıkdı perşembe ise 9990 çıkdı doktor da değerin 2katına çıkması lazımdı değeri kendi doktorumyoktu başkadı baktı oda vajınalda baktı keseyi gördü kalp atışı yok dedi %90 ölü bebek dedi tabi ben o an bittim benim enson adetimde 15 ekim yani şuan 5,5 haftalığım belkide geç döllenme oldu ondan kalp atışı olmadı neyse rahat edemedim sonra yaşam cemil beye gittim oda merak edilcek birşey yok bir hafta bekliceğiz dedi %25 ihtimal veriyorum dedi kan değerleri heerzman 2ye katlamabilir büyeden bünyeye dedi bekleyelim görelim dedi ama beklemek çok zor ilk bebeğimm lütfen böle başına gelen varmııı arkadaşlar size ihtiyacım var.....
benim geç döllenme olmadığından eminiz takiple hamile kaldım ve 5 buçuk haftada bırak kalp atışını bebek bile görmedik 7. haftada bebği de kalbini de gördük, bekle biraz, hcg az artmış gözüküyor ama o erken dönemde hızlı katlanıp bi süre sonra daha yavaş artmaya başlıyor, zaten herşey olacağına varır beklemek zor biliyorum ama Allah yardımcın olsun umarım herşey yolundadır.