merhabalar bugün ilk kontrolüme gittim.sat 23 şubat beta 7800.yaklaşık 4 buçuk haftalık.doktor şöyle bi baktı ultrasonda bu bebek çok büyük 4 haftaya göre dedi.0,7mm bebek.betanda yüksek dedi.kalbini duymaya çalıştı kalp yok dedi vajinal ultrasonla baktı yine yok.şimdiye duymam lazımdı duyamıyorum 4 gun sonra tekrar gel dedi.önemli bi sorunmuş bu.yani tek bi olumlu şey demeden beni gönderdi.dayanamadım çıkışta başka hastanenin doktoruna gittim normal karından ultrasonla baktı.o da aynen bebeğin 4 haftaya oranla buyuk olduğunu söyledi.kalbi sordum.derinlerden kalp atışını tek tük duyduk(ortalama10 saniyede 2-3 tane attığını duydum).muhtemelen yeni oluşuyodur dedi.10 gun sonra yeniden gelmemi istedi.sizlerden de aynı olayı yaşayan var mı acaba?şu an içim içimi yiyor da?bir sorun var mıdır gebeliğimde acaba?
çok teşekkür ederim maalesef elazıgdayım.şark görevindehastane ve doktor seçeneğimin çok kısıtlı olduğu bir yer.
bir daha asla o ilk gittiğim doktora gitmicem. moralimi hep o bozdu.çok teşekkürler valla biraz olsun moralim düzeldi.
merhabalar bugün ilk kontrolüme gittim.sat 23 şubat beta 7800.yaklaşık 4 buçuk haftalık.doktor şöyle bi baktı ultrasonda bu bebek çok büyük 4 haftaya göre dedi.0,7mm bebek.betanda yüksek dedi.kalbini duymaya çalıştı kalp yok dedi vajinal ultrasonla baktı yine yok.şimdiye duymam lazımdı duyamıyorum 4 gun sonra tekrar gel dedi.önemli bi sorunmuş bu.yani tek bi olumlu şey demeden beni gönderdi.dayanamadım çıkışta başka hastanenin doktoruna gittim normal karından ultrasonla baktı.o da aynen bebeğin 4 haftaya oranla buyuk olduğunu söyledi.kalbi sordum.derinlerden kalp atışını tek tük duyduk(ortalama10 saniyede 2-3 tane attığını duydum).muhtemelen yeni oluşuyodur dedi.10 gun sonra yeniden gelmemi istedi.sizlerden de aynı olayı yaşayan var mı acaba?şu an içim içimi yiyor da?bir sorun var mıdır gebeliğimde acaba?
merhabalar bugün ilk kontrolüme gittim.sat 23 şubat beta 7800.yaklaşık 4 buçuk haftalık.doktor şöyle bi baktı ultrasonda bu bebek çok büyük 4 haftaya göre dedi.0,7mm bebek.betanda yüksek dedi.kalbini duymaya çalıştı kalp yok dedi vajinal ultrasonla baktı yine yok.şimdiye duymam lazımdı duyamıyorum 4 gun sonra tekrar gel dedi.önemli bi sorunmuş bu.yani tek bi olumlu şey demeden beni gönderdi.dayanamadım çıkışta başka hastanenin doktoruna gittim normal karından ultrasonla baktı.o da aynen bebeğin 4 haftaya oranla buyuk olduğunu söyledi.kalbi sordum.derinlerden kalp atışını tek tük duyduk(ortalama10 saniyede 2-3 tane attığını duydum).muhtemelen yeni oluşuyodur dedi.10 gun sonra yeniden gelmemi istedi.sizlerden de aynı olayı yaşayan var mı acaba?şu an içim içimi yiyor da?bir sorun var mıdır gebeliğimde acaba?[/QUO
canim üzülme çok erken çünkü daha benim bebegimde normalden büyüktü ve ben 5 haftalıkken gittim dr kalp atısı yok ama erken 8. hafta da gel demirti ve bayram tatili girdi araya 10 haftalıkken gördüm bende atisi bebek daha yeni olusuyor yani duymaması çok normal bence kendini kahretme tevekkül et o bebegin yiyecek ekmegi varsa zaten sogacak ne olursa olsun bak beim kalp atılışını duymuyorum dedigi bebeğim suanda 6 yasinda :)
ben yaşadım, dr bu bebek durmaz dedi, sonra aaa bir yaşıma daha girdim dedi, şimdqi iki aylık olduk... çok şükür... Emdi ve uyudu...allah tamamına erdirsin.. Drlar insanı korkuyütmaktan ne anlıyorlar bilmiyorum...
biraz önce kağıtlarımı inceledim.doktor tam olarak sunu yazmış 'dopplerde derinlerde akım oluşmaya başlamış'.inş haftaya cumartesi kalbinin küt küt attığını duyarımda hemen müjdeyi buraya yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?