- 16 Eylül 2015
- 154
- 10
- 13
- 39
- Konu Sahibi Sahsultan1
Kızlar konttollerde bebeğin eli hep yüzünde oluyor bu şekilde normal doğum nasıl olur bilginiz var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sigara kullanan veya sigara dumanina maruz kalan hamilelerde bebegin elleri hep yuzunde olur diye biliyorum. Bir yerde okumustum. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Benim bebeğiminde eli hep yüzündeydi sigara kullanmıyorum doğdu eli yüzünde uyuyor:)Kızlar konttollerde bebeğin eli hep yüzünde oluyor bu şekilde normal doğum nasıl olur bilginiz var mi
Benim bebeğiminde eli hep yüzündeydi sigara kullanmıyorum doğdu eli yüzünde uyuyor:)
Normal diye başladık sezeryana döndük uyurken iki eliyle yüzünü kapatıyor hiç bir sıkıntı yaşamadımCnm dogumun normal mi oldu ve bebeğinin eli yuzunde mi o sırada bir sıkıntı yaşadın mı
Normal diye başladık sezeryana döndük uyurken iki eliyle yüzünü kapatıyor hiç bir sıkıntı yaşamadım
benımkıde o şekilde duruyordu..hala duruyordur belki bilmiyorum..
sanmam bir problem olacağını..doktorunuz bişey mi dedi?
Doktorum kötü bir şey demedi ama dogum zamanı eli yüzünde olursa normal doğumun biraz zor olacagini söyledi
ALLAHIM hayırla kolaylıkla bir doğum nasip etsin..Sağlıkla kucağınıza alıp büyütün bebeğinizi..
hayır değil suni sancı verildi 10saat kadar bekledikten sonra açılma olmayınca sezeryana döndükSezeryana donme sebebiniz bebegin elinin yuzunde olması mi