Ultrasonda bebeğin kilosu doğumda bebeğin kilosu

doğuma 1 hafta öncesinde son muayeneyi olmuştum sezeryan olacaktım zaten.3.500 kilo dedi doğuma kadar 3.600 olaur dedi dr.umuz.kızım 3.100 doğdu:))

daha 20 haftalıktım tahmini 3700-3800arası doğar dedi dr sonraki kontrollerdede yeniledi sölediğini evet oğluşum 3780gr doğdu...

doğumdan önce 39 haftalıkken 4300gr dedi doktor bir çok doktor bu kiloyu söyledi aşağı yukarı. sezeryan olabilceğimi söylediler. sezeryan oldum 3700 gr doğdu. kaç kez ölçüm yapmalarına rağmen 600gr oynadı. normalde 300gr yanılma payı oluyomuş.

ultrasonda hatta 4 boyutluda dr 4 kiloyu geçtiğini söyledi ama kızım 3150 doğdu normal doğurduğum için önce 4 kiloyu doğuramam diye endişelenmiştim ama zaten yanlış tahmin edilmiş bebeğimin kemikleri kalın ve uzunmuş :)) öyle açıkladı dr

masallah cnm normal dogummu yaptilar

yok malesef çok istedim ama normal doğum olmadı.kilodan dolayı problem oldu bir de doğum sancılarım başlamasına rağmen bebeğim hala aşağı inmedi,kanala tam yerleşmedi.risk alınmadı doğal olarak:)

1930 dediler 1960 doğdu benimkide
ama şu var ölçüm çok önemli
farklı bir dr bana çok düşük bir kilo söylemişti ama nasıl olur demiştim tekrar ölçüp benim bildiğime yakınını söylemişti milimlik hatalar çok farklı şeyler çıkarıyor

konuyu sabırla okudum çoğunun güzel orantılı çıkmış söylenen ile ama 4000 denen 3300 nasıl çıkar çok fark var küçük denmiş çoğuna maşallah güzel çıkmış kilolar snradan hayırlı doğumlar versin allah herkese bakalım bizler kaç kilo doğurucaz ben bu konuda çok takıntılıyım küçük doğsun istemiyorum :19:

Back
X