19 haftalık hamileyim ve ultrasonda bebeğim hamileligimin başından beri Secde pozisyonu gibi kapanıyor bugün ultrasonda hareketini göremedi az hareketi var dedi , kas ve iskelet sisteminde sorun olabilir normalde de olabilir diyor ama sma hastalarinda olabiliyormus Aglamaktan harap oldum böyle hareketsiz bebisleri olan var mı
19 haftalık hamileyim ve ultrasonda bebeğim hamileligimin başından beri Secde pozisyonu gibi kapanıyor bugün ultrasonda hareketini göremedi az hareketi var dedi , kas ve iskelet sisteminde sorun olabilir normalde de olabilir diyor ama sma hastalarinda olabiliyormus Aglamaktan harap oldum böyle hareketsiz bebisleri olan var mı
canım bilmeden yorum yapmak istemem ama 12 yaşında çocuğum var oda karnımda hiç hareket etmezdi çok nadir tekme falan atardı kimi kadınlar karnımda dönüyor hiç durmuyor derdi bende şaşırırdım bir sorun olmadı Allaha şükür hemen kötü düşünme doktor öyle demiş olabilir ama gerçekten bazı doktorlar felaket tellalcısı gibi .. senin yerinde olsam hemen bir perinatoloğa giderim özelde istanbulda 750 tl civarı sen devlet hast. gidiyorsan bunu söyleyen dr. seni perinatolojiye yönlendirmeliydi..