- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- Konu Sahibi pembepatiler
-
Daha cok erken annesi görmek icin. Bende yeni hamileyim beta 1006ydi keseyi gördügümüzde daha gecen sali . Tabi sadece kese yani bebegi gormedim bu sali gidicem tekrar. Benim sat 26 ekim.7 Kasım sat tarihim
19 20 21 gibi dr Kasım yumurtlama dönemimdi. 4 Aralık Çarşamba adete 4 gün kala beta 150 çıktı dünde 540 çıktı. İlk gittiğimde ultrasonda görünmedi ne zaman gitmem doğru olur görmek için bu hafta özelde ya da devlet de görünür mü?
İyi bari sağ salim gelsin de geç görsem de olurDaha cok erken annesi görmek icin. Bende yeni hamileyim beta 1006ydi keseyi gördügümüzde daha gecen sali . Tabi sadece kese yani bebegi gormedim bu sali gidicem tekrar. Benim sat 26 ekim.
6. Haftanda git.7 Kasım sat tarihim
19 20 21 gibi dr Kasım yumurtlama dönemimdi. 4 Aralık Çarşamba adete 4 gün kala beta 150 çıktı dünde 540 çıktı. İlk gittiğimde ultrasonda görünmedi ne zaman gitmem doğru olur görmek için bu hafta özelde ya da devlet de görünür mü?
Peki 4 haftalık mı yoksa 5 haftalık mı bebek onu nasıl biliyoruz6. Haftanda git.
Son adet tarihinden sonra hesapla 6 da bebeği gördüm keseyi gördümPeki 4 haftalık mı yoksa 5 haftalık mı bebek onu nasıl biliyoruz
Tamam çok teşekkür ederim Allah razı olsunSon adet tarihinden sonra hesapla 6 da bebeği gördüm keseyi gördüm8 de kalp atışını duydum. Doktorum 8 den önce dinlemedi. Bazen ses az oluyor anneler panik yapıyor ben 8 den önce dinlemem demişti
Ben 5+1 de kese ve bebek göründü özeldeki ultrasonlar daha kaliteli devlette daha geç görenler oluyormus.7 Kasım sat tarihim
Bu hafta görünür inşallah canım senin hesabına göreBen 5+1 de kese ve bebek göründü özeldeki ultrasonlar daha kaliteli devlette daha geç görenler oluyormus.
İnşallah canım görürsünBu hafta görünür inşallah canım senin hesabına göre
Kurban olsunlarBen 6. Kaftada kalp atislarini duymustum oda damardan gelen bir ses zaten simdide kucagimda uyuyor
Amin inşallah canikKurban olsunlardarısı bana isteyen herkese
Merhaba benim sat 1 kasımdı ben 4 aralıkta beta yaptım 212 çıktı 15 gün sonra gel bebeği görürüz dedi bu gün 15 gün doldu gittim keseyi gördük kaç haftalık dedim 4 hafta 5 günlük dedi bebek görünmez 10 gün sonra gel görürüz dedi sat agöre hesaplamada 6 hafta 5 günlük çıkıyor geç döllenme olmuş benim o yüzden keseyi yeni gördük kanı verdigim zaman demkki 2 haftalıktı daha7 Kasım sat tarihim
Bende gördüm çok şükür yarın kalp için gideceğim inşallah duyarımMerhaba benim sat 1 kasımdı ben 4 aralıkta beta yaptım 212 çıktı 15 gün sonra gel bebeği görürüz dedi bu gün 15 gün doldu gittim keseyi gördük kaç haftalık dedim 4 hafta 5 günlük dedi bebek görünmez 10 gün sonra gel görürüz dedi sat agöre hesaplamada 6 hafta 5 günlük çıkıyor geç döllenme olmuş benim o yüzden keseyi yeni gördük kanı verdigim zaman demkki 2 haftalıktı daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?