ultrasonda en erken nezaman hamilelik belli olur ????

ffilizz

<3 MUCİZEMİ İSTİYORUM <3
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
161
2
96
Diğer
kızlar hamile olupta daha erken olduğu için ultrasonda görülmeme ihtimali varmı??? yani 1-2 haftalık gebelik varsa ultrasonda görülürmü? yardımcı olursanız sevinirim sağolun...ohaoldumsmile

canım en erken 4 ya da 5 haftalıkken ultrasonda gözükür hamilelik...daha önce görülmeyebilir...

kızlar hamile olupta daha erken olduğu için ultrasonda görülmeme ihtimali varmı??? yani 1-2 haftalık gebelik varsa ultrasonda görülürmü? yardımcı olursanız sevinirim sağolun...ohaoldumsmile

Önce kanda bakarlar, genelde de ultrasona 6 haftalıkken bakıyolar.Yani 1-2 haftalık hamile olsanız bile ultrasonda bakmazlar.Çünkü görünmeyebilir.

adetim en son 18 şubatdı.iki kez test yaptım silik çıktı.doktora gittiğimde ne gibi aşamalardan geçicem.ultrasonda bakınca bişey görünür mü.bebek olmama ihtimali var mı.

adetim en son 18 şubatdı.iki kez test yaptım silik çıktı.doktora gittiğimde ne gibi aşamalardan geçicem.ultrasonda bakınca bişey görünür mü.bebek olmama ihtimali var mı.

Silik çıktıysa hamile olabilirsin canım. Önce kan ve idrar tahlili yapıyolar.Sonuçları alıyosun,doktora gösteriyosun.Eğer 6 haftalık falansa ultrasonda bakabilir.Eğer daha küçükse 2 hafta sonraya çağırıyo seni. Vitamin ,folik plus falan yazıyo ilaç olarak.

cnm 5haftalık falandır bu yüzden kese varmı bakcak sonra kesey,i görürse kalp atışı varmı die bakıp haftanın tarihini belirlicek inş hamişsindirr kalp atışı göremezse 1hafta sonra çagırcak bidaha bakcak dış gebelikmi kimyasal gebelikmi yoksa saglıklı gebelikmi die

Back
X