Ultrasonda geriden geliyoruz

Mervaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
7
0
1
28
Merhabalar sat göre 12+1 günlük hamileyim 22 temmuzda Dr gittiğimde 10+3 günlük çıktı geç döllenme olabilir denildi fakat aradan bir hafta geçti bugün gittiğimde ise 10+4 günlük çıktı bir haftada bir gün mü gelişmiş oluyor anlamadım
22 temmuzda ki crl : 35 mm
29 temmuzda ki crl 37 mm
Yardımlarınızı bekliyorum

Valla benim gittiğim doktorlar bunları bile söylemiyor bana 🤦‍♀️ hiçbişeyden haberim yok. Öyle bakıp bakıp iyi diyip kaldırıyorlar.

Merhabalar sat göre 12+1 günlük hamileyim 22 temmuzda Dr gittiğimde 10+3 günlük çıktı geç döllenme olabilir denildi fakat aradan bir hafta geçti bugün gittiğimde ise 10+4 günlük çıktı bir haftada bir gün mü gelişmiş oluyor anlamadım
29 temmuzda ki crl 37 mm
Farklı doktor farklı hastane öl çümleri mi yoksa aynı yere mi gittiniz

Doktora sormadin mi canim peki ? Gec döllenmede ilk soyledigin olabilir ama bir haftada 1 gun gelismesinin neden oldugunu doktorunun aciklamis olmasi gerekirdi ? Imkanin varsa baska bir doktora da gorunmeyi dene canim

İlerleyen haftalarda fark kapanıyor canım. Benimde öyleydi endişe etmene gerek yok.

29 temmuzda ki crl 37 mm
Merhaba canım merak ettim bebeğiniz nasıl doğdu mu bende de aynı sorun var cevap verirseniz çok sevinirim

Back
X