- 17 Haziran 2025
- 25
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi sevdayeli343
-
Doktorun goremediyse burdan yorum alip kafa karstirma ama illa tahmin istiyorsan cnm chatgbt at o sana soyler coguda dogru cikiyorMerhabalar hanımlar Son adet tarihim 19 Aziran 2025 12 hafta 1 günlük hamileyim Doktora gittiğimde henüz cinsiyeti belli olmadığını söyledi Ama çevremde de bazı duyurumlara göre erkek çocuğunun erken tespiti belli oluyor deniliyor Doktorum bir dahaki geldiğimde cinsiyetimi söyleyeceğim dedi İkili test için gitmiştim Ultrasona göre kız gibi durduğunu iddia eden çok arkadaşım var Ben de kız bebek bekliyorum Sizin de aranızda cinsiyet tahminini yapan var mı? Tabii ki önemli olan hayırlısı, sağlıkla kucağıma almam.
Canım zaten benimki eğlence hani insan en çok neyi isterse o olsun istediği içi chat gbt senin algına yönelik cevap veriyor.Doktorun goremediyse burdan yorum alip kafa karstirma ama illa tahmin istiyorsan cnm chatgbt at o sana soyler coguda dogru cikiyor
kiz bebege benziyor denildi once saglik sonra gonlunde ne geciyorsa cinsiyeti o olsunCanım zaten benimki eğlence hani insan en çok neyi isterse o olsun istediği içi chat gbt senin algına yönelik cevap veriyor.
Kime sordunuz acabakiz bebege benziyor denildi once saglik sonra gonlunde ne geciyorsa cinsiyeti o olsun
Chtgbt 4 arkadasima ve bana dahil cinsiyet ne dediyse hepimizin tuttu sizinde tutar gbiKime sordunuz acaba
Hadi inşallah cnm benim hayırlı diyelim neyse o olsunChtgbt 4 arkadasima ve bana dahil cinsiyet ne dediyse hepimizin tuttu sizinde tutar gbi
Bana bu haftalarda kiz denildi suan 6 aylik oldum cinsiyeti hala kiz degsmedi ve ne zaman gitsem %100kiz diyor doktorHadi inşallah cnm benim hayırlı diyelim neyse o olsun
Benim doktorum birşey demedi ama çevremde erkek çoçuğu olsaydı doktorun tembel değilse söylerdi diyor doktor bana sorduğumda birdahaki geldiğinde dedi tabi bende merak ediyorum bir kaç kişi de kıza benziyor dedi bilmiyorum kafa karışıklığıBana bu haftalarda kiz denildi suan 6 aylik oldum cinsiyeti hala kiz degsmedi ve ne zaman gitsem %100kiz diyor doktorbe
Bulantı kusma yorgunluk ama kisiden kisiye degisiyor simdi bunda bulanti oldu bende yok erkek yda kiz demeyin benimde ablaminda kiz ben hastanelik oldum o ise ayakta ve cok rahat geciriyorBenim doktorum birşey demedi ama çevremde erkek çoçuğu olsaydı doktorun tembel değilse söylerdi diyor doktor bana sorduğumda birdahaki geldiğinde dedi tabi bende merak ediyorum bir kaç kişi de kıza benziyor dedi bilmiyorum kafa karışıklığısizde hangi belirtiler oldu acaba?
Bende var da işte bilemiyorum insan işte hep merak ediyorBulantı kusma yorgunluk ama kisiden kisiye degisiyor simdi bunda bulanti oldu bende yok erkek yda kiz demeyin benimde ablaminda kiz ben hastanelik oldum o ise ayakta ve cok rahat geciriyorikili taramada ihtimal soyler genelde doktor benzetir
Kizdir 14. hafta gidin kiz derBende var da işte bilemiyorum insan işte hep merak ediyor
Gece gece mutlu ettiniz rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinKizdir 14. hafta gidin kiz der
Amin cnm sende insallahGece gece mutlu ettiniz rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?