- 15 Ağustos 2018
- 101
- 71
- 18
- 40
- Konu Sahibi Yoncaneslihan
-
Canım şöyle anlatayım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve senin dedıgın gıbı kese yanında büyük bir kanama alanı vardı ve keseden de büyüktü doktor keseyı ilk görünce hemen riskli dedı ve 7+1 gunlukken bebeğimin kalbı durmuş ve ben 9 haftalıkken öğrendım bebeğimin öldüğünü 3 ay önce kürtaj oldum umarım senın bebeğine bir sey olmazAranızda benim gibi kanaması olmayan ama ultrasonda kanama alanı görülen var mı? Kanama alanı olup düşük yapan varsa ya da gebeliği sağlıklı ilerleyenler beni bilgilendirirse çok mutlu olurum
Hamileliğimin ilk haftalarında aynı problem bende de vardı. Bende kanama yoktu ancak ultrason muayenesinde kese etrafında kanama alanı var dedi. Crınone jel adında bir ilaç verdi progesteron içeriyor. Birkaç hafta kullandım sonra kendiliğinden çekildi bu kanama.Aranızda benim gibi kanaması olmayan ama ultrasonda kanama alanı görülen var mı? Kanama alanı olup düşük yapan varsa ya da gebeliği sağlıklı ilerleyenler beni bilgilendirirse çok mutlu olurum
Aranızda benim gibi kanaması olmayan ama ultrasonda kanama alanı görülen var mı? Kanama alanı olup düşük yapan varsa ya da gebeliği sağlıklı ilerleyenler beni bilgilendirirse çok mutlu olurum
Canım zahmet olmazsa bana klomen ve çatlatma iğnesi hakkında biraz bilgi verir misinCanım şöyle anlatayım ben 4 ay önce klomen ve catlatma ıgnesı ile hamıle kalmıştım ve senin dedıgın gıbı kese yanında büyük bir kanama alanı vardı ve keseden de büyüktü doktor keseyı ilk görünce hemen riskli dedı ve 7+1 gunlukken bebeğimin kalbı durmuş ve ben 9 haftalıkken öğrendım bebeğimin öldüğünü 3 ay önce kürtaj oldum umarım senın bebeğine bir sey olmaz
Tabı canım adetın 5. Gunu klomene başlıyorsun 5 gun boyunca her gun ıkı kez olmak üzere içiyorsun ılac bıttıkten 1 gun sonra doktor kontrolüne gidiyorsun kac gun arayla yumurtlama takıbı yapılıyor cunku catlatma iğnesi ıcın yumurtanın 20 mm olması lazım doktor iğne yazıyor o gunden itibaren 1 hafta boyunca 1 er gun arayla ilişkiye giriyorsun o şekilde cnmCanım zahmet olmazsa bana klomen ve çatlatma iğnesi hakkında biraz bilgi verir misin
Bu arada geçmiş olsun canım benim inşallah yerini dolduracak birisi gelir çok sağol cvp verdiğin içinTabı canım adetın 5. Gunu klomene başlıyorsun 5 gun boyunca her gun ıkı kez olmak üzere içiyorsun ılac bıttıkten 1 gun sonra doktor kontrolüne gidiyorsun kac gun arayla yumurtlama takıbı yapılıyor cunku catlatma iğnesi ıcın yumurtanın 20 mm olması lazım doktor iğne yazıyor o gunden itibaren 1 hafta boyunca 1 er gun arayla ilişkiye giriyorsun o şekilde cnm
Istersen bi de başka doktora git benim başıma geldi kendi doktorum izinliydi başka bi doktora gitmek zorunda kaldım bana da kese yanında kanama var dedi yat kalkma falan bi ton korkuttu beni benden tabi kan falan gelmiyodu 2 gun sonra kendi doktoruma gittim yoo kanama falan yok dedi o zaman 8.haftalardaydım şuan 13 deyim cidden de kanama falan yok yanlış görmüşAranızda benim gibi kanaması olmayan ama ultrasonda kanama alanı görülen var mı? Kanama alanı olup düşük yapan varsa ya da gebeliği sağlıklı ilerleyenler beni bilgilendirirse çok mutlu olurum
Sag ol canım inşallah bakalım yarın yine catlatma ıgnesı yapılacak inşşalh rabbım hayırlısıyla nasıp ederBu arada geçmiş olsun canım benim inşallah yerini dolduracak birisi gelir çok sağol cvp verdiğin için
Istersen bi de başka doktora git benim başıma geldi kendi doktorum izinliydi başka bi doktora gitmek zorunda kaldım bana da kese yanında kanama var dedi yat kalkma falan bi ton korkuttu beni benden tabi kan falan gelmiyodu 2 gun sonra kendi doktoruma gittim yoo kanama falan yok dedi o zaman 8.haftalardaydım şuan 13 deyim cidden de kanama falan yok yanlış görmüş
Benkanama alanı izlendi ama bende ne sancı ne kanama vardı. %90 düşük denildi progestan verip gönderdiler. Vajinal kullandım çok korktum. Hicbisey olmadı, şu an 18 haftalığım bi oğlum olacak inşallah. Korkma aklinda surekli bu düşünceyle gezme. Kanaman bile yokmus zaten geçecek merak etme
Peki 1 aydır senden hiç kanama falan gelmiyo mu yakin bi zamanda tekrar gittin mi belki kaybolmuştur kanama alanın yoksa 1 aydır duruyo muymuş aynı şekilde3 farklı doktora gittim 2si özel bir devlet özeldekiler kanama alanın var iş yapmayacaksın seyahat yok cinsel ilişki yok dedi devletteki hiç bir şeyin yok dedi ama sadece 5 saniye baktı 1 aydır yatıyorum artık çok bunaldım teşekkür ederim cevabınız için
Bugüne kadar hiç kanamam olmadı haftada bir kontrole gidiyorum kanama alanı aynı duruyorPeki 1 aydır senden hiç kanama falan gelmiyo mu yakin bi zamanda tekrar gittin mi belki kaybolmuştur kanama alanın yoksa 1 aydır duruyo muymuş aynı şekilde
Anladim canim ilaç kullanıyosan atlatırsın insallah merak etme senin gibi olup sağlikli gebelik geciren cok insan varBugüne kadar hiç kanamam olmadı haftada bir kontrole gidiyorum kanama alanı aynı duruyor
İnşallah merak etme her nasip vaktine esirdir vakti geldiğinde hiç bişeye gerek kalmadan nasip edecektir rabbimSag ol canım inşallah bakalım yarın yine catlatma ıgnesı yapılacak inşşalh rabbım hayırlısıyla nasıp eder
Aynen canım dua edip tevekkül edip sabredeceğiz Allahım hayırlısını versinİnşallah merak etme her nasip vaktine esirdir vakti geldiğinde hiç bişeye gerek kalmadan nasip edecektir rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?